NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Personalizare Materiale Noi

In momentul in care o companie hotaraste sa demareze actiuni de rebranding, aceasta trebuie sa fie constienta de ceea ce implica acest proces de transformare. Este o activitate complexa, de durata, ce implica schimbarea identitatii sau retrasarea unor noi perspective pentru linia brandului. Acest lucru poate aduce repercusiuni atat asupra mediului extern companiei, in relatia cu clientii, partenerii sau furnizorii, cat si la nivel intern, in relatiile cu proprii angajati.

Odata cu transformarea elementelor vizuale se aduc modificari si la nivelul valorilor de brand promovate. Aceste actiuni vin in scopul de a spori gradul de vizibilitate si notorietate al companiei si a brandului in toata complexitatea sa: de la aspect si perceptie publica, pana la pachetele concrete de produse si servicii prestate.

Rebranding-ul implica crearea unor materiale de brand noi, imbunatatite, si noi abordari in ceea ce priveste initiativele de marketing si relatii publice. Eforturile de comunicare sunt semnificative, dar succesul unei campanii de acest gen este conditionat de atentia pe care o acordati detaliilor atunci cand va structurati strategia de promovare.

Lista materialelor Corporate Pack

Catalog de prezentare

Mape personalizate cu noile elemente identitare

Agende sau Carnete personalizate

Pliante/Flyere de prezentare

Revista Interna

Calendare personalizate

Materiale tipizate noi – plicuri, chitante, facturi, avize si alte tipizate personalizate

Pe langa serviciile clasice de tipar profesional pe care vi le putem asigura, aveti posibilitatea de a va eficientiza eforturile depuse optand si pentru serviciile de creatie grafica si DTP ale echipei noastre. In acest mod aceti certitudinea ca materialele finale realizate respecta intru-totul standardele ideale de calitate. Grafica realizata de specialistii nostri se pliaza perfect pe nevoile tiparului, respectand toate caracteristicile tehnice necesare unei procesari profesionale. Acest lucru elimina riscul de a intampina erori pe parcursul procesului de tiparire.                            

SERVICII EFICIENTE DE REBRANDING ADAPTATE!

SPRIJINIM PROIECTELE CREATIVE SI OFERIM SUPORT SPECIALIZAT PENTRU BUSINESS-UL DVS.!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site