NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Schimbarea identitatii firmei

Schimbarea identitatii

Rebrandingul inseamna mai intai de toate schimbarea identitatii, iar omul, prin insasi natura sa, este o fiinta ce cauta stabilitatea si este, de cele mai multe ori, reticenta la idee de schimbare. Prin urmare, rebrandingul nu trebuie neaparat sa aduca o modificare de identitate totala.

Daca situatia o impune, se poate opta pentru un rebranding partial: putem modifica, de exemplu, doar sloganul sau ambalajul unui produs atunci cand acestea devin ineficiente. Rebrandingul este un proces de revitalizare in viata unui brand si nu ar trebui facut la intamplare, de aceea cel mai bine este sa cereti sfatul specialistilor.

Logo-ul este cel mai reprezentativ element de identitate firma, iar elementele ce il compun (simbol, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafica a identitatii. Sistemul de identitate firma este în general sintetizat intr-un manual de identitate a marcii. Identitatea firmei este la fel de importanta, chiar daca vorbim de o companie mica sau mare.

Identitatea vizuala reprezinta una dintre cele mai importante elemente ce definesc imaginea unei companii atat in mediul online cat si in mediul real. Identitatea unei companii ar trebui sa fie cat se poate de originala, reprezentativa, vizibila si memorabila deoarece reprezinta un mijloc de comunicare cu piata.

Fiecare dintre aceste elemente il ajuta pe consumator sa identifice usor un produs sau o companie, ii ofera un avantaj in raport cu celelalte de pe piata, contribuind la succesul unei companii.

Oferim suport pentru toate actiunile unei campanii de rebranding, incepand cu planul strategic de implementare, pana la modificarea elementelor de identitate vizuala. Echipa noastra de graficieni va poate reface integral toate elementele vizuale.

Sprijinim initiativele indraznete si creative, oferind suportul necesar pe intregul proces. Pentru definitivarea transformarii dvs. de brand va punem la dispozitie intreaga colectie de servicii de tiparire profesionala. Puteti opta suplimentar pentru realizarea unor materiale noi de promovare personalizate.

Servicii profesionale de rebranding!

Dezvoltati-va afacerea intr-un mod eficient!

Global Print!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site