NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Strategie rebranding

O campanie de rebranding aduce dupa sine formarea unei noi identitati. Se mizeaza, in primul rand, pentru transformari la nivel vizual, respectiv a siglei, logo-ul sau a altor elemente identitare. Acest intreg proces presupune actiuni strategice in zona de comunicare si marketing.

O parte componenta a transformarii se reflcta si in aspectul materialelor de promovare pe care le distribuiti intern si extern. Tipografia Global Print va ofera suportul tehnic pentru realizarea tuturor materialelor de care aveti nevoie. Oferim servicii complete de tipar si personalizare la cele mai inalte standarde de calitate. Atat calitatea suporturilor de hartie pe care le utilizam, cat si imprimarea propriu-zisa a materialelor promotionale cu ajutorul echipamentelor moderne de tiparire, ne ofera garantia ca va putem promite cel mai bun produs la un pret avantajos in raport calitate-pret.

Campaniile de acest gen sunt actiuni ample ce se intind pe intervale mari de timp si au o importanta majora asupra brandului. De aceea, este recomandat ca aceste campanii sa fie coordonate de persoane autorizate care sa va garanta succesul.

Pentru portofoliul instrumentelor corporate va recomandam:

Catalog de prezentare

Mape personalizate cu noile elemente identitare

Agende sau Carnete personalizate

Pliante/Flyere de prezentare

Revista Interna

Calendare personalizate

Materiale tipizate noi – plicuri, chitante, facturi, avize si alte tipizate personalizate

Pe langa serviciile clasice de tipar profesional, va oferim posibilitatea de a va eficientiza eforturile depuse optand si pentru serviciile de creatie grafica si DTP ale echipei noastre. In acest mod aceti certitudinea ca materialele finale realizate respecta intru-totul standardele ideale de calitate. Grafica realizata de specialistii nostri se pliaza perfect pe nevoile tiparului, respectand toate caracteristicile tehnice necesare unei procesari profesionale. Acest lucru elimina riscul de a intampina erori pe parcursul procesului de tiparire.

STRATEGIE REBRANDING ADAPTATA NEVOILOR DVS.!

SPRIJINIM PROIECTELE CREATIVE SI OFERIM SUPORT SPECIALIZAT!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site