NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare de Birou Design Client

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de birou, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei dvs. pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

In cazul in care aveti un design grafic deja realizat, va putem personaliza orice material de promovare folosind propriile dvs. machete. Se pot personaliza atat copertile calendarelor, cat si fiecare fila in parte.

Un calendar de perete design client ce poarta elementele de brand poate asigura o vizibilitate crescuta afacerii dvs. datorita perioadei extinse de utilizare a acestor instrumente de birou. Atat in cazul calendarelor de birou, cat si pentru calendarele de repete sau cele de mari dimensiuni, personalizarea completa reprezinta un mare avantaj.

Personalizarea se poate realiza utilizand tiparirea clasica (imprimare imagine) sau se pot realiza finisari profesionale speciale pentru un aspect final spectaculos, demn de remarcat. Cele mai utilizate finisari sunt inscriptionarile cu folio, emboss, timbru sau chiar lacuire selectiva 3D. Pe un suport special de hartie, finisarile aduc un plus de eleganta si personalitate, lucru care este asociat cu brandul dumneavoastra.

Caracteristici tehnice pentru calendare de birou design client

  • Dimensiune Standard: 210 x 100mm

  • Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 130 - 200g/mp, mata sau lucioasa; Coperti – 300g/mp, DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

  • Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila)

  • Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

  • Sistem de prindere: spira metalica si prevazut cu un suport din carton duplex pentru sprijinire pe birou

  • Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

 

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

TIPARIM CALENDARE DE PERETE DESIGN CLIENT!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site