NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare de Birou Personalizate

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de birou personalizate, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Calendarele personalizate sunt solutia ideala pentru a construi imaginea dorita pentru firma dumneavoastra. Obiect pe cat de util, pe atat de uzual, calendarul personalizat iti va face o buna reclama, oriunde va fi utilizat. Calendarele personalizate din colectia 2016 vin cu imagini mai frumoase ca niciodata pentru a oferi privitorilor un moment zilnic de relaxare.Devenite traditionale, indiferent ca sunt de birouri, de perete sau triptice, personalizate si chiar simple, calendarele sunt cadoul cel mai potrivit, atat ca instrumente de promovare, cat si o oportunitate pentru a relua noi parteneriate. Atat pentru zona corporate, dar si pentru a oferi un cadou placut celor din jur, calendarul 2017 inspira profesionalism si calitate. Personalizate cu propriile poze si fonturi, calendarele triptice sunt cel mai des utilizate in birouri, datorita design-ului unic.

Pentru realizarea materialelor puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs.

De asemenea pot fi aplicate modalităţi de personalizare speciale precum LAC UV, plastifiere mată sau lucioasă, sau puteti opta pentru tiparirea calendarului pe un suport de hartie special. Pentru un aspect deosebit si o impresie puternica, puteti realiza calendarele dorite pe oricare din cartoanele speciale. Acest serviciu se preteaza in special pentru calendarele de birou sau de buzunar.

Caracteristici tehnice

  • Dimensiune Standard: 210 x 100mm

  • Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 130 - 200g/mp, mata sau lucioasa; Coperti – 300g/mp, DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

  • Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila)

  • Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

  • Sistem de prindere: spira metalica si prevazut cu un suport din carton duplex pentru sprijinire pe birou

  • Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

 

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

TIPARIM calendare de birou personalizate!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site