NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Catalog Calendare de Perete Pretiparite

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de perete pretiparite. Detinem un stoc semnificativ de calendare in format pretiparit (fara inscriptii deosebite de brand). La achizitionarea unor astfel de materiale, aveti avantajul unei livrari mult mai rapide si costuri mai reduse. Dar exista dezavantajul de a nu profita de promovarea brandului. Personalizarea unui calendar poate reprezenta un instrument de promovare foarte eficient datorita perioadei indelungate de expunere.

La cerere, acestea se pot personaliza!

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de perete, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare. Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Catalog calendare pretiparite - Caracteristici tehnice standard

  • Dimensiune Standard: A3(420x297mm), A4(297x210mm) sau Custon(330x480mm) cu capac personalizat de 120x330mm

  • Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 90 - 300g/mp, mata sau lucioasa; Coperti - DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

  • Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila), sau 4 file (coperta si cate 4 luni pe fila)

  • Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

  • Sistem de prindere: spira metalica si agatatoare pentru perete

  • Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

 

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site