NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare Mari Canvas

Tiparirea calendarelor pe suporturi speciale precum canvasul intra in categoria serviciilor atipice. Avand puterea de a se diferentia cu usurinta si de a atrage atentia prin aspectul deosebit fata de un calendar clasic, calendarele personalizate imprimate pe canvas reprezinta o alternativa de impact pentru calendarele tiparite pe suporturi traditionale. Calendarele pe canvas au un aspect natural, autentic si deosebit. Pot fi utilizate cu usurinta pentru calendare sau alte materiale de promovare.

Idei inspirate pentru calendare mari canvas:

Se pot realiza modele de calendare pe diferite forme si dimensiuni. Calendarele personalizate sunt solutia ideala pentru a construi imaginea dorita pentru firma dumneavoastra. Obiect pe cat de util, pe atat de uzual, calendarul personalizat iti va face o buna reclama, oriunde va fi utilizat. Calendarele personalizate din colectia 2016-2017 vin cu imagini mai frumoase ca niciodata pentru a oferi privitorilor un moment zilnic de relaxare.

Devenite traditionale, indiferent ca sunt de birouri, de perete sau triptice, personalizate si chiar simple, calendarele sunt cadoul cel mai potrivit, atat ca instrumente de promovare, cat si o oportunitate pentru a relua noi parteneriate. Atat pentru zona corporate, dar si pentru a oferi un cadou placut celor din jur, calendarul 2017 inspira profesionalism si calitate. Personalizate cu propriile poze si fonturi, calendarele triptice sunt cel mai des utilizate in birouri, datorita design-ului unic.

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor. Cele mai apreciate modele au fost cele inramate si cu design vintage.

Fiti inventivi si alegeti un deisgn care sa va reprezinte. Noi va oferim tot sprijinul pentru realizarea acestor materiale unice, incepand din stadiul de realizare foto, pana la tiparirea materialului final si chiar schitarea si implementarea campaniilor de promovare. Pentru mai multe informatii, accesati link-ul atasat.

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA!

Global Print - TIPARIM CALENDARE MARI CANVAS!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site