NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare Mari Carton

Cartoanele cu texturi si grosimi deosebite confera calendarului un aspect placut. Dincolo de utilitatea cunoscuta a unui astfel de instrument de birou, cu noile tehnologii de tipar avem posibilitatea de a transforma un simplu calendar intr-un obiect decorativ! Mai mult decat atat, il puteti personaliza cu elementele dumneavoastra de brand si in felul acesta va poate servi eficient ca material de promovare.

Incurajam si sustinem printarea calendarelor la cea mai buna calitate. Astfel, printerele folosite sunt de ultima generatie, au incorporata cea mai noua tehnologie premiata ca cea mai buna linie de print digital large format in 2014. Senzorii incorporati de calibrare automata, asigura consistenta si densitatea pentru printarea celor mai reusite imagini. Printarea calendarelor la rezolutie mare, cumulata cu folosirea de hartii premium si folosirea a 8 culori cernela pe baza de apa cu pigmenti Lucia cu rezistenta mare la zgarieturi, permite realizarea de postere si tablouri senzationale si atingerea celui mai mare nivel calitativ posibil in prezent.

Calendarele personalizate sunt solutia ideala pentru a construi imaginea dorita pentru firma dumneavoastra. Obiect pe cat de util, pe atat de uzual, calendarul personalizat iti va face o buna reclama, oriunde va fi utilizat. Calendarele personalizate din colectia 2016-2017 vin cu imagini mai frumoase ca niciodata pentru a oferi privitorilor un moment zilnic de relaxare.

Devenite traditionale, indiferent ca sunt de birouri, de perete sau triptice, personalizate si chiar simple, calendarele sunt cadoul cel mai potrivit, atat ca instrumente de promovare, cat si o oportunitate pentru a relua noi parteneriate. Atat pentru zona corporate, dar si pentru a oferi un cadou placut celor din jur, calendarul 2017 inspira profesionalism si calitate. Personalizate cu propriile poze si fonturi, calendarele triptice sunt cel mai des utilizate in birouri, datorita design-ului unic.

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor.

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

TIPARIM CALENDARE MARI CARTON!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site