NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Catalog Calendare Disponibile

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare dimensiuni mari pretiparite. Calendarele pretiparite sunt realizate in formate si dimensiuni standard.

Avantajele achizitionarii acestui tip de calendar este stocul diversificat disponibil in permanenta si timpii de livrare mai rapizi. Pe de alta parte, dezavantajul achizitionarii unui calendar nepersonalizat este acela ca nu folositi instrumentele indispensabile de birou in beneficiul dumneavoastra. De exempu, puteti utiliza aceste materiale ca instrumente eficiente de promovare pentru afacerea dumneavoastra.

Branduirea calendarelor cu elemente reprezentative ale brand-ului dumneavoastra sporeste vizibilitatea si il puteti distribui atat in plan intern, la sediul propriu, cat si in plan extern. Ati putea oferi partenerilor dumneavoastra astfel de materiale personalizate si, in acest mod, va asigurati un nivel de vizibilitate ridicat pe durata intregului an. Costuri mici, impact maxim!

Nu scapari din vedere aceasta oportunitate de promovare a brandului dumneavoastra! Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi!

Calendare mari dimensiuni pretiparite cu file sunt alcătuite, de regulă, din 14 foi de format A3 – coperţile şi 12 file ale blocului interior. Calendarele pot fi de tip “Portrait” sau “Landscape”. Filele calendarului sunt unite cu două spire metalice, în care este inserat un hanger. Cu ajutorul acestuia calendarul se ţine pe perete (de unde şi denumirea acestuia).

Caracteristici tehnice - catalog calendare disponibile

-Dimensiune Standard: 330x1000mm, pana la 330x1200mm.

-Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 90 - 300g/mp, mata sau lucioasa; Coperti - DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

-Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila), sau 4 file (coperta si cate 4 luni pe fila)

-Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

-Sistem de prindere: spira metalica si agatatoare pentru perete

-Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

TIPARIM CALENDARE MARI DIMENSIUNI PRETIPARITE!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site