NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Signalistica

Signalistica de interior

Aceasta categorie de produse este destinata personalizarii interioarelor sediilor de companii, pentru un aspect estetic si o imagina unitara a brandului si include articole precum: casete luminoase, standuri, roll-up-uri, afisaje rame click.

Scopul acestor produse poate fi unul de directionare, de informare sau pur decorative.

Amplasate in interior elementele de signalistica si orientare confera o nota de eleganta si seriozitate spatiului unde sunt montate. Rolul acestor produse este de identificare a spatiilor si organizare a fluxului in locatiile complexe.

Elemente de signalistica

Casetele luminoase sunt elemente de signalistica de impact si foarte versatile, ce pot fi realizate in orice forma, orice dimensiune, orice culoare. Pe timpul noptii lightbox-urile sunt iluminate din interior de obicei cu tub neon fluorescent sau mai nou cu tehnologie led ce ofera un plus de ore de functionare si o fiabilitate mult crescuta.

Prin folosirea profilelor specializate din aluminiu si a materialelor profesionale pentru inscriptionat - finisat, aceste firme luminoase confera identitatii si spatiului dvs noi dimensiuni. In functie de tipul casetei luminoase si de destinatie, se poate monta atat in exterior cat si in interior.

Roll up - urile personalizate din gama oferita de noi sunt solutia ideala pentru compania dvs. Cu un design atragator, acestea sunt concepute sa inspire încredere si profesionalism. Fiind compuse din materiale usoare, sistemele noastre sunt foarte usor de transportat si manipulat.

Fiecare dimensiune este rezultatul unui studiu atent vis-a-vis de impactul pe care suprafata de expunere trebuie sa il aiba asupra clientilor. Produsele noastre sunt realizate prin imprimarea graficii, la o inalta rezolutie si implicit calitate, cu ajutorul masinilor de tipar de ultima generatie. Sunt tiparite cu cerneluri fara miros, care totodata sunt non-toxice si rezistente la razele UV.

Ramele click sunt ideale pentru expozitii, targuri sau evenimente unde este necesara afisarea unor postere, poze, sau alte materiale informative printate. Sunt foarte usor de utilizat si vin impreuna cu o folie de protectie din plastic transparenta.

.

roll up global print

Roll-Up

Read more
caseta luminoasa global print

Casete Luminoase

Read more
rame click global print mari

Afisaj Rame Click

Read more
standuri branding global print

Standuri

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site