NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Afisaj Rame Click

Va oferim gama rame click care va este utila din multimea de variante constructive disponibile, cu colturi in unghi de 45 de grade sau de 90 sau din varietatea mare de dimensiuni. Usurinta cu care se poate schimba posterul de la interior, face din aceste produse alegerea cea mai buna pentru afisarea diferitelor mesaje. Folositi ingeniosul sistem click, deschideti rama si pur si simplu schimbati posterul prin partea frontala. Fixarea pe perete se face cu dibluri si holtsuruburi.

Rame click 25 mm

Pentru expunerea mesajelor sau posterelor dvs va recomandam noile rame click 25 mm. Acestea sunt produse din profil de aluminiu argintiu mat cu latimea de 25 mm si au spatele din PVC rigid. Fata acestor rame este dotata cu o folie din PVC cu rol atat de protectie a posterului dvs, cat si antireflexiv.

Rame click 32 mm

Sunt produse realizate din profil aluminiu argintiu mat, spatele ramei este din PVC rigid, iar folia de protectie din PVC antireflexiv, colturile fiind in unghi de 45 grade. Prin sistemul click pentru rame, schimbarea printurilor se face in doar un minut.

Rame click 40 mm

Reprezinta o solutie excelenta pentru expunerea mai multor mesaje printate in format A4 portrait. Sunt produse din profil click de aluminiu, 40 mm, argintiu mat in combinatie cu negru, au design elegant, iar spatele acestora este produs din PVC rigid.  Ramele click afisaj 40 mm au colturile taiate in unghi de 45 de grade, iar usurinta cu care se pot schimba posterele de la interior face din aceste produse alegerea cea mai buna pentru afisarea diferitelor mesaje. Folositi ingeniosul sistem click, deschideti rama si pur si simplu schimbati posterele prin partea frontala. Fixarea pe perete se face cu dibluri si holtsuruburi.

Rama click securizata

Sunt produse realizate din profil aluminiu argintiu mat, spatele ramei este din PVC rigid, iar folia de protectie din PVC antireflexiv, colturile fiind in unghi de 45 grade. Posterul se poate schimba foarte usor datorita sistemului click de deschidere a ramei.

.

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site