NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Standuri

Indoor - signalistica - standuri

Standurile expo sunt decoruri complexe, spectaculoase si care au in spate un plan de proiectare si logistica foarte bine pus la punct. Standurile reprezinta elementul cheie pentru reusita campaniei de promovare. In cadrul unei expozitii, termenele limita sunt stricte pentru ansamblarea si respectiv demontarea unui stand. Un stand expo trebuie sa fie gata, sa arate impecabil si sa fie functional la momentul deschiderii evenimentului.

Pentru un stand ce urmeaza sa participe la mai multe expozitii este necesar sa fie practic, eventual modular, adaptabil mai multor spatii de expunere, rezistent si cu finisaje de calitatea superioara. Acesta trebuie sa fie usor de ambalat si transportat in tara sau in afara tarii. Astfel, trasarea parametrilor de functionalitate si design este insasi o etapa in executia unui stand.

Trebuie sa aveti o imagine profesionista, sa puneti in valoare identitatea companiei si sa scoateti in evidenta mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Acest lucru il realizati cu un stand bine realizat.

Instrumente promotionale organizate desfasurate in diferite spatii pentru prezentarea diferitelor produse sau servicii prin panouri de diferite forme si dimensiuni care sa se potriveasca cerintelor dvs. Acestea sunt deobicei utilizate in muzee, galerii, sali de expozitie sau targuri. Standurile expozitionale mai poarta denumirea de expozitii comerciale si sunt organizate in asa fel incat sa serveasca unui interes specific dintr-o dintr-o anumita nisa, industrie sau domeniu, prin prezentarea si demonstrarea diferitelor servicii si produse intr-un mod profesionist si organizat.

Standurile profesionale pot fi utilizate atat in targurile deschise publicului cat si in cele inchise, in cadrul companiilor, prin prezenta angajatilor sau a presei. Standurile expo sunt decoruri complexe, spectaculoase si care au in spate un plan de proiectare si logistica foarte bine pus la punct. Standurile reprezinta elementul cheie pentru reusita campaniei de promovare. In cadrul unei expozitii, termenele limita sunt stricte pentru ansamblarea si respectiv demontarea unui stand. Un stand expo trebuie sa fie gata, sa arate impecabil si sa fie functional la momentul deschiderii evenimentului.

Pentru un stand ce urmeaza sa participle la mai multe expozitii este necesar sa fie practic, eventual modular, adaptabil mai multor spatii de expunere, rezistent si cu finisaje de calitatea superioara. Acesta trebuie sa fie usor de ambalat si transportat in tara sau in afara tarii. Astfel, trasarea parametrilor de functionalitate si design este insasi o etapa in executia unui stand.

 

Sustinem bussiness-ul dvs. prin livrarea prompta a produselor comandate!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site