NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Rame Tablouri

Cele mai apreciate decoratiuni interioare: tablouri canvas sau postere.

Fiecare produs este realizat prin imprimare digitala rezistenta UV, atent finisat de intreaga echipa profesionista, respectand tehnica de ansamblare moderna. Reproducem pe canvas sau hartie fotografica imagini la cea mai avansata calitate printr-o tehnologie avansata de imprimare, rezistenta UV, oferind tablourilor culori vii si detalii fine.

Se pot inrama postere si fotografii personale, lucrari artistice realizate de dvs. sau obiecte colectionate de-a lungul timpului, pentru a va înconjura de amintiri placute.

Tabloul, ca si fotografia, reprezinta un element decorativ important, avand puterea sa transforme orice spatiu intr-un punct de interes, transmitand culoare si stil, oferind personalitate si stare de spirit.

Tablouri personalizate servicii:

-Puteti inrama imagini printate pe hartii speciale pentru birouri, alegand ramele office din aluminiu sau plastic cu aspect bussines/comercial;

-Puteti inrama art print pe panza sau canvas, alegand rame din lemn art decor;

-Puteti inrama fotografii pentru acasa alegand rame auri sau colorate;

-Puteti inrama atat imagini cat si hartii de mari dimensiuni, postere si afise;

-Disponibile peste 50 de rame de tablouri;

-Puteti personaliza online afise, postere si tablouri, avand la dispozitie servicii grafice unice pe piata de online din Bucuresti, de verificare fisiere, personalizare text si logo, montare colaje diverse foto, etc.

Incurajam si sustinem printarea posterelor la cea mai buna calitate. Astfel, printerele folosite sunt de ultima generatie, au incorporata cea mai noua tehnologie premiata ca cea mai buna linie de print digital large format in 2014.

Senzorii incorporati de calibrare automata, asigura consistenta si densitatea pentru printarea celor mai naturale si clare postere si tablouri online. Printarea posterelor la rezolutie mare, cumulata cu folosirea de hartii premium si folosirea a 8 culori cernela pe baza de apa cu pigmenti Lucia cu rezistenta mare la zgarieturi, permite realizarea de postere si tablouri senzationale si atingerea celui mai mare nivel calitativ posibil in prezent.

Hartia sau canvasul folosite pentru printarea posterelor sau tablourilor pot reprezenta 50% din mesajul transmis si din placerea de a privi posterul sau tabloul printat.

Gama completa de rame disponibile pentru tablouri personalizate

rame lemn global print

Rame Lemn

Read more
rame metalice global print

Rame Metalice

Read more
rame plastic global print

Rame Plastic

Read more
rame click global print

Rame Click

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site