NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Rame Lemn

Rama din lemn - o nouă viață a fotografiilor tale preferate! Alege și de a folosi frumos și elegant, modelul din catalogul nostru și veți primi un element de decor excelent și aspect demn de cele mai bune momente!

Înrămează fotografia favorită!

Fă o schimbare şi înrămează-ţi fotografia favorită, apoi agaţ-o pe perete! Avem o mulţime de postere gata de agăţat, dar poţi înrăma şi fotografii personale, lucrări artistice realizate de tine sau obiecte colecţionate de-a lungul timpului, pentru a te înconjura de amintiri plăcute. La noi găseşti numeroase rame foto de culori şi dimensiuni diferite, din care alegi exact ce ţi se potriveşte.

Rama din lemn pentru tablouri si oglinzi, avand finisaj lemn tratat cu diferite culori, semimat, rama fiind delicata, eleganta , potrivita cu diverse tipuri de mobilier si deasemenea cu divrse tipuri de imagini clasice dar si moderne.

Rama din lemn pentru tablouri, oglinzi, grafica - de diverse culori.

Deosebit de potrivite pentru arta contemporana, ele punand in evidenta si accentuand imaginile care au culori vii si deasemenea modelul se poate armoniza cu diverse tipuri de mobilier.

Puteti inrama imagini printate pe hartii speciale pentru birouri, alegand ramele office din aluminiu sau plastic cu aspect bussines/comercial. Puteti inrama art print pe panza sau canvas, alegand rame din lemn art décor. Puteti inrama fotografii pentru acasa alegand rame auri sau colorate. Puteti inrama atat imagini cat si hartii de mari dimensiuni, postere si afise. Peste 50 de rame de tablouri disponibile online, pentru comenzi vizitati www.e-karioka.ro.

Sustinem bussiness-ul dvs. prin livrarea prompta a produselor comandate!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site