NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Rame Plastic

Ramele din plastic se adapteaza usor oricarui tip de interior. Fie ca adoptati un stil mai clasic, fie ca preferati un stil mai tineresc, modern si dinamic, ramele din plastic sunt usor de asamblat si de armonizat cu orice design. Datorita materialului din care sunt realizate, suporturile sunt usoare si se monteaza fara niciun fel de efort. De asemenea, imaginea tiparita din interiorul ramei se poate schimba ori de cate ori considerati ca este necesar.

Tablouri personalizate servicii:

-Puteti inrama imagini printate pe hartii speciale pentru birouri, alegand ramele office din aluminiu sau plastic cu aspect bussines/comercial;

-Puteti inrama art print pe panza sau canvas, alegand rame din lemn art décor;

-Puteti inrama fotografii pentru acasa alegand rame aurii sau colorate;

-Puteti inrama atat imagini cat si hartii de mari dimensiuni, postere si afise;

-Peste 50 de rame de tablouri disponibile;

-Puteti personaliza online afise, postere si tablouri, avand la dispozitie servicii grafice unice pe piata de online din Bucuresti, de verificare fisiere, personalizare text si logo, montare colaje diverse foto, etc.

Incurajam si sustinem printarea posterelor la cea mai buna calitate. Astfel, printerele folosite sunt de ultima generatie, au incorporata cea mai noua tehnologie premiata ca cea mai buna linie de print digital large format in 2014.

Senzorii incorporati de calibrare automata, asigura consistenta si densitatea pentru printarea celor mai naturale si clare postere si tablouri online. Printarea posterelor la rezolutie mare, cumulata cu folosirea de hartii premium si folosirea a 8 culori cernela pe baza de apa cu pigmenti Lucia cu rezistenta mare la zgarieturi, permite realizarea de postere si tablouri senzationale si atingerea celui mai mare nivel calitativ posibil in prezent. Aceste tehnologii de productie print postere, afise, hartii si tablouri sunt disponibile online.

Hartia sau canvasul folosite pentru printarea posterelor sau tablourilor pot reprezenta 50% din mesajul transmis si din placerea de a privi posterul sau tabloul printat.

 

GAMA COMPLETA DE RAME DISPONIBILE PENTRU TABLOURI PERSONALIZATE

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site