NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Wall Decorations

Cand va propuneti sa amenajati spatiul personal, biroul sau intregul sediu al firmei, va veti afla in fata unei multitudini de optiuni care dintre care mai diverse. Ce paleta de culori este cea mai potrivita, ce obiecte de mobilier se potrivesc cel mai bine cu nuantele si stilul ales?

Indiferent de ceea ce alegeti in materie de mobilier si amplasare, este foarte important sa tineti cont de cromatica elementelor dumneavoastra vizuale de brand (in cazul in care va amenajati sediul firmei). Un aspect armonios si o atmosfera calda si primitoare va ofera un plus de familiaritate si incredere pentru brandul dumneavoastra!

Ca stiluri de personalizare, puteti opta pt oricare din modelele de rame tablouri, in functie de stilul ales.

Posibilitati de personalizare a spatiului interior cu ajutorul materialelor tiparite:

  1. Postere - Afisele, cunoscute si sub denumirea de postere, sunt o modalitate foarte eficienta de a afisa informatii despre companie și produsele sau serviciile oferite. Posterele dispun de un spatiu mare pe care puteti expune diverse informatii si detalii de contact si datorita dimensiunilor mari pot fi vazute de la o distanta considerabila. In acelasi timp ele sunt vazute de un numar mare de oameni, cu conditia sa fie pozitionate intr-o zona aglomerata. Pentru ca afisele reflecta imaginea companiei trebuie sa nu faceti rabat la calitate, atat din punct de vedere al designului cat si al printului.
  2. Tapet - Un design interior deosebit va poate scoate din anonimat! Atentia acordata amenajarilor interioare va fi cu siguranta apreciata de clientii dumneavoastra si se poate transforma intr-un avanta competitional la care poate nici nu va gandeati. Transformati radical spatiul cu reamenajari minore si investitii minime! Aplicarea sau schimbarea tapetului presupune modificari mici, insa efectul creat poate fi unul spectaculos!
  3. Autocolant - Autocolantele îți oferă o posibilitate practică de a plasa rapid și ușor o poză sau un logo pe diverse suprafețe. Mai ales pe suprafețele drepte sau arcuite se poate lipi mai ușor decât găuri. Totodată, și eliminarea fără reziduuri reprezintă un avantaj major al autocolantului imprimat. Folii autocolante rezistente ce redau interioarelor echilibrul optic dorit. Indiferent ca reprezinta o imitatie de lemn (mahon, fag sau pin rustic), marmura naturala, vitralii sau orice alt decor v-ati putea imagina, nu aveti de rezolvat decat o singura "problema": greutatea alegerii autocolantului sau foliei autocolante potrivite dintre numeroasele design-uri!
  4. Tablouri personalizate - Puteti inrama imagini printate pe hartii speciale pentru birouri, alegand ramele office din aluminiu sau plastic cu aspect bussines/comercial. De asemenea, se poate inrama art print pe panza sau canvas, alegand rame din lemn art décor sau fotografii pentru acasa alegand rame auri sau colorate. Printarea posterelor la rezolutie mare, cumulata cu folosirea de hartii premium si folosirea a 8 culori cernela pe baza de apa cu pigmenti Lucia cu rezistenta mare la zgarieturi, permite realizarea de postere si tablouri senzationale si atingerea celui mai mare nivel calitativ posibil in prezent.
 

Servicii profesionale de tipar - wall decorations

Global Print

...it's all about timing

autocolant global print

Autocolant

Read more
tablouri personalizate-corporate-global-print

Tablouri personalizate

Read more
tipar postere

Postere

Read more
tapet global print

Tapet

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site