NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Autocolant

Autocolantul  a fost si este elementul de baza indispensabil in publicitate si marketing. Astfel autocolantul pot fi utilizat incepand de la o simpla etichetare si pana la cele mai complicate lucrari de branding in publicitate. 

Autocolantele îți oferă o posibilitate practică de a plasa rapid și ușor o poză sau un logo pe diverse suprafețe. Mai ales pe suprafețele drepte sau arcuite se poate lipi mai ușor decât găuri. Totodată, și eliminarea fără reziduuri reprezintă un avantaj major al autocolantului imprimat.

Folii autocolante rezistente ce redau interioarelor echilibrul optic dorit. Indiferent ca reprezinta o imitatie de lemn (mahon, fag sau pin rustic), marmura naturala, vitralii sau orice alt decor v-ati putea imagina, nu aveti de rezolvat decat o singura "problema": greutatea alegerii autocolantului sau foliei autocolante potrivite dintre numeroasele design-uri!

Folia autocolanta se poate lipi pe orice suprafata neteda, lucioasa, finisata.

Servicii de printare autocolant personalizat dedicat expunerii in interior, pentru diferite aplicatii, etichete personalizate. Fie ca marcati obiectele din firma dumneavoastra sau o vitrina, puteti realiza totul foarte usor cu autocolantul sau etichetele personalizate.

Comparativ cu tapetul, suporturile imprimate pe autocolant se pot atasa pe orice fel de suprafata. Fie ca doresti sa infrumusetezi un spatiu decorativ, fie sa il folosesti in scopuri publicitare, utilitatea autocolantului tiparit si personalizat este recunoscuta si apreciata. Se poate opta pentru autocolant imprimat cu imagini foto, de tip tablou, fara insa a folosi o rama sau un suport rigid, fie se foloseste autocolant inscriptionat cu elemente de brand (sigla, logo, mesaj promotional). Posibilitatile de adaptare sunt multiple, in functie de scopurile dumneavoastra.

 Sustinem bussiness-ul dvs. prin livrarea prompta!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site