NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Postere

Afisele, cunoscute si sub denumirea de postere, sunt o modalitate foarte eficienta de a afisa informatii despre companie și produsele sau serviciile oferite.

Posterele dispun de un spatiu mare pe care puteti expune diverse informatii si detalii de contact si datorita dimensiunilor mari pot fi vazute de la o distanta considerabila. In acelasi timp ele sunt vazute de un numar mare de oameni, cu conditia sa fie pozitionate intr-o zona aglomerata.

In cadrul campaniilor de marketing afisele au o popularitate crescuta datorita costurilor reduse de productie, motiv pentru care tot mai multe companii aleg sa le foloseasca, economisind astfel sume considerabile.

Promovarea cu ajutorul afiselor reprezinta un mod eficient de a creste gradul de constientizare al produselor, serviciilor sau chiar al brandului in randul potentialilor clienti. Pentru ca afisele reflecta imaginea companiei trebuie sa nu faceti rabat la calitate, atat din punct de vedere al designului cat si al printului.

Designul poate sa varieze si in functie de mesajul pe care doriti sa il transmiteti, dar exista si cateva reguli de la care nu ar trebui sa va abateti: neaparat sa includeti in design logo-ul companiei si detalii de contact.

Cerneala de interior fara miros si fara solveniti chimici! Perfect pentru postere interior.

Postere orice dimensiuni

 A4 / A3 / A2/ A1 / A0 pana la format maxim 110 x 250 cm

Fara miros si fara solventi chimici. Cerneala folosita pentru printarea posterelor este pe baza de apa, ceea ce face ca posterele sa fie recomandate pentru interior, inclusiv pentru spatii speciale. Posterele pot fi folosite in gradinite, restaurante, clinici medicale, saloane de infrumusetare, hoteluri si pensiuni, etc.

Pentru un aspect special al posterelor aveti disponibile hartii premium precum:

  1. Silver Paper: Hartie Premium 250g / m2 cu aspect metalic, recomandata pt. rezolutii foarte mari. Are puterea de a accentua caracterul metalic, fiind indicata in domenii precum bijuterii, industrial, automobile, etc.
  2. Art Paper / Canvas: Diverse grosimi si texturi ce permit printarea de picturi autentice, portrete artistice si lucrari de arta. Asigura o profunzime impresionanta imaginilor, iar in combinatie cu cerneluri pigment se poate obtine cel mai inalt nivel de calitate.
  3. Ultra White Paper: Grad foarte mare de alb ce confera un aspect natural. Este hartia potrivita pt. postere de mari dimensiuni vizualizate de aproape. Avand o luminozitate exceptionala, posterele lasa senzatia unor lucrari profesionale de inalta calitate.
  4. Hartie Offset 70x100 cm: Hartie dublu cretata mata sau lucioasa ce permite ca o gama foarte larga de imagini sa fie realizata la calitate de tipar classic. Tirajul minim pt. posterele offset este de 300 bucati. Permite cele mai reduse costuri pt. posterele tiparite.
  5. Hartie Perla: Hartie satinata cu finisaj natural alb perla ce permite realizarea de efecte si tente de inalta finete. Aspectul final al posterelor printate va fi unul impresionant. Este recomandata atat pt. portrete, postere nunta dar si peisaje si postere foarte mari.
  6. High Glossy Paper: Este hartia cu luciul cel mai accentuat ce permite obtinerea de postere cu aspect glossy foarte intens. Este potrivita pentru postere promovare produse cosmetice, evenimente si produse premium sau lux.

Servicii grafica personalizare postere -1,99 Euro/ poster beneficiati de servicii client support dedicate. Pentru tiraje mai mari se vor deplasa la sediul dvs. reprezentantii nostri de vanzari pentru prezentare mostre postere si consultanta calificata.

 

Cea mai mare gama de hartii speciale de afise disponibile online!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site