NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Felicitari Personalizate

Mentineti o buna comunicare cu partenerii de afaceri pe tot parcursul anului indiferent de ocazie, optati pentru felicitari personalizate! Felicitarile sunt o buna solutie pentru a consolida relatiile de afaceri sau pentru fidelizarea clientilor dvs, aducand un "touch" personal relatiilor si increderii reciproce. Felicitarile sunt modul prin care se pot anunta intr-un mod elegant diverse evenimente sau ocazii. Fie ca sunt felicitari de Craciun, felicitari de Paste, felicitari de 8 Martie, prezentate sub o forma eleganta si realizate pe un carton special, felicitarile personalizate cu siguranta vor atrage atentia contribuind astfel la consolidarea relatiilor dvs.

O felicitare personalizata este mod de exprimare a sentimentelor cu o profunda nota personala, ce se va distinge cu usurinta prin avalansa de emailuri si comunicari impersonale. Desi felicitarile personalizate sunt oferite de regula la ocazii speciale, precum zilele de nastere, Craciun, Paste, 8 Martie sau alte sarbatori, puteti opta pentru felicitari personalizate inclusiv pentru a comunica anumite mesaje si evenimente speciale.

Felicitari Personalizate - Preturi

Felicitarile pot fi personalizate integral sau se poate edita unul din cele 200 de modele propuse in catalogul nostru ce poate fi descarcat la finalul acestei pagini. Indiferent de optiunea aleasa pentru felicitarile personalizate, aceste se realizeaza cu ajutorul tehnologiei tiparului hybrid, ce asigura un nivel calitativ de top fara a avea conditii de tiraj minim.

Pretul pentru felicitarile personalizate tiparite pe carton special din gama premium este de 0,55 euro + TVA (Ice Silver sau Ice Gold - propus de noi pentru efectul metalic sidefat caracteristic in special sarbatorilor si evenimentelor speciale) si include personalizarea atat a imagini  cat si a zonei de text, include de asemenea si plicurile aferente. Pentru cartoanele standard cretate pretul felicitarilor personalizate scade semnificativ. Aveti posibilitatea de a alege din o gama de peste 500 de cartoane speciale produse worldwide, astfel incat valorile de brand sa fie cat mai bine reprezentate inclusiv cu privire la cartonul ales.

Pentru Relatii Personale de Calitate optati pentru Felicitari Personalizate.

catalog calendare - Global Print

Descarcati Catalog Felicitari

Read more
felicitari global print brad

Felicitari 15 x 21 cm

Read more
design felicitari sarbatori global print

Felicitari Patrate 15 x 15 cm

Read more
design felicitare craciun global print

Felicitari 21 x 10 cm

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site