NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Felicitari 15 x 21 cm

Felicitarile 15 X 21 cm sunt o foarte buna idee de consolidare a relatiilor si de fidelizare a clientilor dvs. Puteti investi intr-o buna comunicare cu partenerii dvs. pe tot parcursul anului indiferent de ocazie oferind felicitari 15 X 21 cm personalizate! Felicitarile 15 X 21 cm personalizate sunt modul prin care orice companie tine legatura intr-un mod elegant, prin care puteti evidentia importanta partenerului dvs de afaceri si totodata este evidentiat faptul ca apreciati relatiile personale directe si de calitate.

O felicitare este totodata si un mod de exprimare a sentimentelor, un puternic touch personal adaugat relatiilor care in majoritatea cazurilor tind a fi superficiale. Desi felicitarile sunt de obicei oferite pentru ocazii speciale, cum ar fi zilele de nastere, de Craciun, Paste sau alte sarbatori, puteti opta pentru a transmite felicitari 15 X 21 cm inclusiv atunci cand doriti sa comunicati anumite evenimente si mesaje speciale. Felicitarile sunt, de obicei, ambalate cu un plic si pot fi distribuite direct destinatarului. Felicitarile, ca si plicurile aferente, sunt printate pe diverse tipuri de hartie sau cartoane de la cartoane standar la cartoane speciale.

Caracteristici felicitari  15 x 21 cm

Felicitarile 15 X 21 cm pretiparite a caror gama cuprinde 200 de modele grafice sunt realizate pe carton sidefat Ice Silver din gama premium, carton pe care il propunem pentru tentele metalice conferite printului, efecte ce ne introduc in atmosfera sarbatorior si a evenimentelor speciale.

Finisare Felicitari 15 X 21 cm Disponibile - decupari forme speciale, prelucrari speciale cu folio, emboss sau timbru sec, lac UV selectiv sau texturat 3D.

Felicitari 15 X 21 cm - Preturi Personalizare

Felicitarile 15 X 21 cm pretiparite sunt duble si includ in pretul de 0,55 euro + TVA si plicul si personalizarea atat a imagini cat si a zonei dedicate mesajului text. Realizarea felicitarilor 15 X 21 cm se face cu ajutorul tehnologiei tiparului hybrid ce ofera beneficiile ambelor tehnologii tipar offset (calitate de  un nivel de top) si print digital ( fara conditia de tirajului minim).

Pentru o personalizare costum 100% aveti posibilitatea de a alege unul din cele peste 500 de cartoane speciale existente in stoc (alegerea cartoanele speciale in sine fiind un act de creatie) sau puteti opta pentru varianta reducerii semnificative a costurilor prin alegerea de cartoane standard cretate sau offset.

Modelele prezentate in catalogul ce poate fi descarcat la finalul acestei paginii pot fi editate / modificate conform valorilor de brand, atat cu privire la imagine cat si cu privire la mesajul text pe care doriti sa il transmiteti. Tiparirea felicitarilor astfel editate se poate realiza indiferent de numarul de felicitari dorite.

De asemenea, puteti opta pentru varianta personalizarii integrale, prin printarea fisierului grafic propriu, in cazul in care aveti un design grafic deja existent.

Va puteti impresiona clientii si partenerii de afaceri, expediindu-le felicitari personalizate integral.

 

 Sustinem Intretinerea Relatiilor Speciale

Felicitari 15 X21 cm Tipar Carton Premium

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site