NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Felicitari 21 x 10 cm

Felicitarile 21 X 10 cm, fiind un format optim sunt cel mai des utilizate pentru consolidare a relatiilor si pentru fidelizarea partenerilor dvs. Puteti da o importanta deosebita comunicarii cu partenerii dvs. pe tot parcursul anului indiferent de ocazie apeland la felicitari 21 X 10 cm personalizate! Felicitarile 21 X 10 cm personalizate pot fi modul prin care orice companie tine legatura intr-un mod elegant, prin care puteti evidentia importanta pe care o accordati partenerului dvs. si totodata este evidentiat faptul ca apreciati relatiile personale directe si de buna calitate.

O felicitare poate fi in aceeasi masura si 0 modalitae de exprimare a sentimentelor, un puternic touch personal adaugat relatiilor de business care in majoritatea cazurilor tind a fi impersonale si de suprafata. Desi felicitarile DL sunt de obicei oferite pentru ocazii speciale, cum ar fi  Craciunul sau Pastele, puteti opta pentru a transmite felicitari 21 X 10 cm inclusiv atunci cand doriti sa anuntati diverse evenimente sau doriti sa transmiteti anumite mesaje speciale. Felicitarile sunt duble, ambalate in plic propriu si pot fi distribuite direct destinatarului. Felicitarile 21 X 10 cm, ca si plicurile aferente, sunt printate pe diverse tipuri de hartie sau cartoane de la catoane standard la cartoane speciale.

Caracteristici felicitari  21 x 10 cm

Felicitarile 21 X 10 cm pretiparite, a caror gama cuprinde cca 200 de modele grafice sunt tiparite pe carton sidefat Ice Silver din gama premium, carton pe care am decis sa il propunem datorita tentelor sidefate conferite printului, efecte ce ne pot introduce in atmosfera sarbatorior si a evenimentelor speciale.

Finisare Felicitari 21 X 10 cm disponibile - print mesaj cu date variabile, decupari forme speciale, prelucrari speciale cu folio, emboss sau timbru sec, lac UV selectiv sau texturat 3D.

Felicitari 21 X 10 cm - Preturi Personalizare

Felicitarile 21 X 10 cm pretiparite sunt duble si includ in pretul de 0,55 euro + TVA si plicul, dar si personalizarea atat a imagini (se poate adauga un logo sau se poate schimba mesajul) cat si a zonei dedicate mesajului text. Productia felicitarilor 21 X 10 cm se face cu ajutorul tehnologiei tiparului hybrid prin care beneficiati de avantajele ambelor tehnologii, respectiv tipar offset (calitate de un nivel de top) si print digital (fara conditia de tirajului minim).

Pentru o personalizare costum 100% aveti posibilitatea de a alege unul din cele peste 500 de cartoane speciale existente in stoc (alegerea cartoanelor speciale fiind considerata in sine un act de creatie) sau puteti opta pentru varianta reducerii semnificative a costurilor prin alegerea de cartoane standard cretate sau cartoane offset.

Modelele prezentate in catalogul ce poate fi descarcat la finalul acestei paginii pot fi editate / modificate conform dorintelor dvs. si a rigorilor impuse de indentitatea corporate, atat cu privire la imagine cat si cu privire la mesajul text pe care doriti sa il transmiteti. Tiparirea felicitarilor astfel editate se poate realiza indiferent de numarul de felicitari dorite.

Deasemenea, puteti opta pentru varianta personalizarii integrale, solicitand printarea fisierului grafic propriu, in cazul in care aveti un design grafic in forma finala. Va puteti impresiona clientii si partenerii de afaceri, expendiindu-le felicitari integral personalizate. .

 

SUSTINEM INTRETINEREA RELATIILOR SPECIALE

FELICITARI 21 X 10 CM TIPAR CARTON PREMIUM

   
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site