NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Pixuri Personalizate

Pixurile sunt instrumente indispensabile activitatii de zi cu zi. Ele sunt totodata materiale promotionale la care companiile apeleaza cel mai des. Pachetele de pixuri personalizate sunt in general realizate pentru promotii, pentru folosire de catre angajatii companiei sau pentru cadouri catre partenerii de afaceri.

Personalizarea pixurilor poate fi realizata in functie de model si de materialul din care sunt realizate prin tampografie, serigrafie si gravura. Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Personalizarea prin tampografie se poate realiza pe orice tip de suport. Acest procedeu este de obicei folosit pentru imprimarea pe obiecte de mici dimensiuni, cu suprafete curbe sau neregulate ce nu pot fi personalizate prin serigrafie.

Alaturi de colectia ce materiale promotionale, pixurile personalizate pot fi usor asortate unui set de birotica personalizat sau unei agende cu un design deosebit. Printre cele mai cautate pachete se numara agendele cu inscriptii unice, personalizate, alaturi de un pix personalizat. De asemenea, pentru categoria materialelor corporate, aveti posibilitatea de a opta pentru o mapa personalizata cu elementele dumneavoastra specifice de brand la care sa comandati si un pix personalizat in ton cu mapa.

Pentru mai multe detalii privind aceste pachete, solicitati o cotatie de pret completand formularul cerere oferta.

Pixuri personalizate si servicii de tipar unice!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site