NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Textile

In ultima perioada inscriptionarea materialelor textile a capatat amploare. Datorita pigmentilor si calitatii vopselelor, logo-urile imprimate pe diferite textile isi pastreaza mult timp culoarea si calitatea. Cu ajutorul transferului termic putem imprima diverse materiale textile cum ar fi: tricouri, bluze, sepci, esarfe, rucsacuri, uniforme, echipamente sportive, salopete.

Transferul termic se poate realiza atunci cand materialul textil nu permite personalizarea prin serigrafie directa. Suporturile utilizate pentru inscriptionare textile prin transfer termic sunt: folie pentru cutter-plotter, folie transparenta imprimabila digital si hartie pentru transfer termic pentru imprimante laser. Procedeul asigura un tranfer rezistent pentru textile, care nu se dezlipeste si nici nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului.

Ideal pentru personalizari de textile in tiraje mici si medii, printul digital este una dintre metodele de personalizare cele mai cautate in acest moment de catre multi creatori de moda pentru finetea printului. Datorita senzatiei placute pe care o da printul pe material, din ce in ce mai multi clienti prefera aceasta metoda de print, inclusiv la comenzile foarte mari, deoarece cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, facandu-l placut la atingere.

Textilele personalizate nu au nevoie de o ingrijire speciala, respectarea etichetei de produs fiind in majoritatea cazurilor suficienta.Totusi, pentru ca personalizarea sa nu se deprecieze in timp este necesar a se acorda o atentie suplimentara catorva aspecte:

-spalarea se va face la temperaturi de pana la 30-40 grade Celsius;

-este interzisa folosirea inalbitorilor;

-spalarea textilelor personalizate se face intotdeauna pe dos;

-stoarcerea textilelor se va face la turatii mici;

-calcarea textilelor se va face pe dos.

 

SUSTINEM BUSSINESS-UL DVS. PRIN LIVRAREA PROMPTA A PRODUSELOR COMANDATE!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site