NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Pungi cadouri 17 x 27 x 6 cm

Pungile de hartie pe dimensiunile 17 x 27 x 6 cm pot fi personalizate negru sau color, in functie de preferintele dumneavoastra. Se pot realiza personalizari complexe, cu sigla, logo, mesaje sau chiar personalizari integrale ale pungilor chiar si in cazul tirajelor mici de 10-20 de pungi cadouri/comanda. Cu ajutorul noilor echipamente de tipar putem elimina conditia unui tiraj minim, mentinand aceeasi calitate a imaginii si a detaliilor imprimate, chiar si cu un numar limitat de produse.

Se pot face personalizari pe orice format – formatele standard, dar si pungile de dimensiuni speciale. In cazul pungilor tiparite integral, dimensiunile se pot adapta ca dimensiuni, in functie de cerintele creatiei grafice.

 

Pentru o alegere potrivita a pungilor de care aveti nevoie trebuie avute in vedere urmatoarele:

- greutatea inserturilor (punga de hartie trebuie formata corespunzator greutatii materialelor ce vor fi introduse);

- volumul inserturilor (punga personalizata poate necesita burduf in cazul materialelor voluminoase);

- durata de utilizare (este important de stabilit inca de la lansarea comenzii de tipar daca punga personalizata va fi utilizata in mod repetat);

- daca designul grafic include tipar "fonta plina" (acoperire culoare 100%), pungile de hartie personalizate trebuie plastifiate, altfel poate aparea efectul de "tipar crapat" in zonele in care pungile sunt biguite.

Pungi cadouri caracteristici

Tip - Pungi cadouri medii lux plastifiate

Format - 17 x 27 x 7 cm(latime x inaltime x burduf)

Finisare - Plastifiere, snur textil, intarituri burduf si manere

Pungi cadouri sarbatori - Sunt alegerea ideala pentru compania dumneavoastra pentru a face impresie placuta partenerilor si clientilor fideli.

 

Sustinem business-ul dvs. livram in termen de 1 zi pungile personalizate existente pe stoc!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site