NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Pungi cadouri 28 x 32 x 13cm

Pungile din hartie deja formate sunt personalizate digital, print negru sau color. Pot fi personalizate inclusiv pungile in tiraje mici 10-20 pungi cadouri/comanda. Personalizarea digitala a pungilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo si date contact. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a pungilor de hartie.

Pot fi personalizate toate formatele standard de pungi. In cazul pungilor tiparite dimensiunile vor fi conform cerintelor creatiei grafice. Pentru o alegere potrivita a pungilor de care aveti nevoie trebuie avute in vedere urmatoarele:

- greutatea inserturilor (punga de hartie trebuie formata corespunzator greutatii materialelor ce vor fi introduse);

- volumul inserturilor (punga personalizata poate necesita burduf in cazul materialelor voluminoase);

- durata de utilizare (este important de stabilit inca de la lansarea comenzii de tipar daca punga personalizata va fi utilizata in mod repetat);

- daca designul grafic include tipar "fonta plina" (acoperire culoare 100%), pungile de hartie personalizate trebuie plastifiate, altfel poate aparea efectul de "tipar crapat" in zonele in care pungile sunt biguite.

Pungi cadouri caracteristici

Tip - Pungi cadouri medii lux plastifiate

Format - 28 x 32 x 13 cm(latime x inaltime x burduf)

Finisare - Plastifiere, snur textil, intarituri burduf si manere

Pungi cadouri sarbatori - Sunt alegerea ideala pentru compania dumneavoastra pentru a face impresie placuta partenerilor si clientilor fideli.

Sustinem business-ul dvs. livram in termen de 1 zi pungile personalizate existente pe stoc!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site