NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Produs

Designul grafic este arta sau profesia de comunicare vizuala, care combina imagini, cuvinte, idei si transmite informatii catre o audienta. Un designer grafic este responsabil pentru organizarea si utilizarea elementelor de pe diferite tipuri de media , cum ar fi un poster, un pachet sau un site.

Design grafic este peste tot in jurul nostru. Il regasim in drumul nostru spre munca dimineata, pe coperta cartilor noastre preferate, pe biletele de concert, pe logouri, pe carti de vizita, pe panourile publicitare, pe ambalajele produselor, pe site-uri, pe afise, pe felicitari sau in ziare.

Un proiect de design grafic implica stilizarea si prezentarea textului existent fie in imagini preexistente, fie in imagini realizate de designerul grafic. De exemplu, o stire dintr-un ziar incepe cu jurnalistii si fotojurnalistii, iar apoi munca este preluata de designer care organizeaza stirea si pagina in elementele solicitate cu incorporarea elementelor grafice necesare.

Dezvoltarea designului grafic pe computer incepand cu mijlocul anilor 80 a permis vizualizarea imediata a efectelor tipografice, permitand modificari urgente. Cu toate acestea, uneltele traditionale cum ar fi creioanele, cariocile sunt utile chiar si atunci cand pentru finalizarea proiectului sunt folosite calculatoarele. Multi designeri folosesc schitele de mana pentru a pune bazele ideii, faza incipienta a proiectului fiind creata in tehnica de baza, ca in final, ideea sa fie finalizata pe un computer utilizand graficele si instrumentele software de proiectare.

Designerii grafici pot lucra intr-o varietate de sectoare, cum ar fi: consultanta in proiectare, agentii de branding, publicitate, marketing, companii de comunicatii, dar si ca independenti.

Tipografia Global Print va asigura constructie integrala de grafica pentru orice fel de materiale de promovare. Specialistii nostri graficieni va pot crea de la 0 designul dorit in functie de specificul brandului dumneavoastra. Acest serviciu de constructie grafica internalizata in cadrul tipografiei noastre a fost implementat pentru a veni in sprijinul dumneavoastra cu scopul de a inlatura orice risc de neconcordanta a graficii cu caracteristicile necesare tiparirii optime. Va punem la dispozitie atat serviciul de verificare grafica, pentru cazul in care aveti deja un design realizat, cat si serviciul de constructie integrala. Integrarea serviciilor de creatie grafica, tipar offset si print digital, este impusa de necesitatea finalizarii produselor tipografice la timp. Sunt evitate astfel si eventualele erori de comunicare dintre agentie si tipografie.

Asiguram servicii profesionale de constructie grafica design produs!

Tipografia Global Print - garantia calitatii si timpi redusi de productie!

pungi hartie personalizate

Design Pungi

Read more
design ambalaje servicii grafica - global print

Design Ambalaje

Read more
tipar etichete offset in coala

Design Etichete

Read more
design stante ambalaje diverse - global print

Design Stante Diverse

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site