NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Etichete

Ca si ambalajul, eticheta personalizata poate sugera la fel de bine imaginea produsului, oferindu-i personalitate si deosebindu-l de alte produse. Pentru ca eticheta sa se armonizeze perfect cu produsul si ambalajul acestuia, se va tine cont de toate amanuntele, de la imagini si culori, pana la forma acesteia si mesajul care trebuie transmis. Pentru etichete cu forme speciale, se pot concepe diferite modele de stanta (decupare) si design.

Un design etichete produs realizat de catre specialisti cu experienta, va permite sa va deosebiti de concurenta, va scoate in evidenta avantajele principale ale brandului. Pentru realizarea unui design etichete produs aveti nevoie de un designer profesionist care cunoaste impactul culorilor si al formelor asupra capacitatii de perceptie a consumatorului. Design etichete produs corespunzator ofera garantia faptului ca adevaratele calitati ale produsului vor fi puse in lumina. Astfel se realizeaza diferentierea fata de produsele concurentei acolo unde este necesar si se subliniaza pozitionarea in segmentul de piata vizat, economic sau premium.

Este bine cunoscut faptul ca in multe cazuri ambalajul vinde produsul. Un design etichete produs reusit, atrage atentia clientilor, atat celor nefamiliarizati cu produsul cat si a cumparatorilor fideli. Acest lucru se obtine prin identificarea rapida pe raft a continutului marfii si a firmei producatoare.

Optand pentru un design produs profesionist, veti oferi noului dvs. produs un start excelent, asigurand astfel succesul inca de la lansare. Design etichete produs este elementul ce ajuta la promovarea si cunoasterea mai rapida a produsului cautat. Pana la contactul direct cu produsul comercializat, cumparatorul acorda o mare atentie ambalajului si modului de prezentare.

REALIZAM DESIGN ETICHETE PENTRU ORICE TIP DE PRODUS!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site