NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Pungi

Este cunoscut faptul ca pungile sunt indispensabile, fiind folosite pentru transportul a diverse produse. Aceasta caracteristica determina o foarte buna vizibilitate in piata, a produselor sau brandurilor ce vor fi publicitate prin acest mijloc. Fiind expuse in raza vizuala a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.

Tiparirea offset a pungilor personalizate permite obtinerea de formate atipice speciale, care reprezinta in sine un element de personalizare ce poate intari identitatea vizuala corporate. Venim in sprijinul dvs cu propuneri de design pungi realizat de catre specialisti cu experienta. De asemenea, se poate opta pentru hartii speciale (texturate, natur, colorate in masa, etc.), finisari speciale (plastifiere mata sau plastifiere lucioasa, lacuire selectiva, embosare, intarituri manere, intarituri burduf), care vor aduce un plus de unicitate si vor atrage atentia asupra pungilor de hartie astfel personalizate sau pentru snururi de diverse culori.

Personalizarea digitala a pungilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo si date contact. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a pungilor de hartie.

Pentru ca este un aspect esential in prezentarea produselor dvs, oferim servicii integrate de concept si design pungi. Conceptia unui design pungi de succes incepe cu centralizarea tuturor elementelor ce tin de identitatea companiei dvs, cu stabilirea genului de clienti la care se adreseaza produsul si cunoasterea concurentei.

Pungile fac parte din categoria obiectelor cel mai des utilizate. Datorita vizibilitatii lor, sunt instrumentele perfecte pentru a fi inscriptionate cu elementele dumneavoastra de brand. Astfel, pot reprezenta instrumente eficiente de marketing prin care va faceti cunoscuta afacerea, serviciile sau elementele identitare de brand. Va recomandam sa luati in calcul orice posibilitate prin care va puteti promova business-ul.

De aceea, va recomandam si serviciile noastre de design pentru materiale atipice. Fiecare business este unic, iar noi va oferim tot suportul tehnic necesar pentru a arata si clientilor dvs. acest lucru! Indrazniti sa va diferentiati pe piata prin orice mijloace: de la calitatea produselor si serviciilor pe care le oferiti, pana la aspectul materialelor de promovare livrate.

In completarea serviciilor de productie propriu-zisa si tipar profesional, va punem la dispozitie si posibilitatea de a va construi machetele preferate cu ajutorul graficienilor nostri cu experienta in acest domeniu. Internalizand intregul proces de creatie si productie al materialelor, aveti garantia ca nu vor exista niciun fel de erori cum ar fi neconcordanta caracteristicilor machetei cu cerintele de tiparire. Specialistii nostri va pot realiza machetele de la 0 conform tututor standardelor de calitate.

De asemenea, pentru un impact puternic si un aspect pretentios, optati pentru gama de finisari speciale pe care vi le putem realiza in cele mai bune conditii.

Servicii complete de tiparire profesionala!

Global Print

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site