NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Stante Diverse

Nevoia de diferentiere impune si adaptarea formei finale a produsului finit. Formele atipice atrag mult mai rapid atentia si provoaca curiozitatea clientilor. O stanta (forma de decupare - design stante) se poate aplica pe majoritatea materialelor publicitare.

Design-ul stantei trebuie proiectat de catre un specialist cu experienta, deoarece implica proceduri tehnice foarte complexe. O stanta imperfecta poate duce la compromiterea produsului, fapt care atrage in final consecinte neplacute si costuri suplimentare.

Pe langa cromatica, stantarea este o alta ramura a tipografiei. Design stante se interpune intre imaginatie si produsul final. Prin stantare putem da forma dorita unei mape, unui catalog tiparit sau al oricarui produs dorit. Variatia si complexitatea depind exclusiv de imaginatia si de ideile fiecaruia. Stantarea unui carton il transforma intr-o cutie de dimensiunile dorite. Practic, prin stantare se poate realiza orice forma.

Designul ideal presupune ideile creative si transpunerea lor individual în practic, pentru ca ambalajul sa semnaleze deja virtutiile produsului dumneavoastra. Tehnicile inovatoare de stantare si imprimare transforma ambalajele din carton ondulat în vectori de reclama atractivi. Gratie tehnologiei de ultima generatie de care dispunem putem executa design stante de o calitate ireprosabila pentru o gama variata de produse.

Realizam lucrari de tipar in timp record!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site