NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Servicii Foto

Pentru completarea serviciilor de grafica si tipar profesional, va punem la dispozitie servicii foto de realizarea, editarea si adaptarea vizualurilor obtinute pentru orice fel de material promotional aveti nevoie. Fie ca desfasurati activitati de promovare offline (si aveti nevoie de instrumente tiparite pentru a le distribui in cadrul campaniei), fie ca mizati pe mediul online (unde materialele grafice trebuie sa respecte cerintele specifice ale optimizarii web), noi va insotim pe intregul parcurs creativ. De la sedinte foto pana la realizarea materialului final sau chiar implementarea strategiilor de marketing si promovare online, va oferim consultanta profesionala si in acest mod aveti garantia ca nu vor interveni erori pe parcursul procesului. Exista o mare nevoie de vizibilitate si popularitate a brandurilor pe piata in acest moment, de aceea toate actiunile de promovare trebuie organizate intr-un mod cat mai responsabil si profesionist.

Realizare Foto

Serviciul de realizare foto ofera posibilitatea de a opta pentru realizarea unei sedinte foto de produs, pentru eventualitatea in care lansati o gama noua de produse saupur si simplu doriti sa reimbrospatati vechile cataloage/materiale de prezentare.

Editare Foto

Serviciul de editare foto vine in completarea serviciului de realizare foto. In cadrul acestuia este preluat intregul portofoliu obtinut si este prelucrat in asa fel incat imaginile sa aiba o claritate optima, calitate ireprosabila si un aspect cat mai spectaculos si atragator. Se aplica, la cerinta dvs., corecturi priving inlaturarea unor obiecte din decor, adaugarea unor insemne/detalii noi pe imaginile prelucrate sau poate doriti un filtru special.

Decupare Foto

Serviciul de decupare foto ofera posibilitatea de a va prelua doar anumite portiuni dintr-o imagine preferata pe care ulterior o vom folosi pentru diverse materiale de promovare. Imaginile pot fi decupate si procesate in functie de necesitatile de brand. Fie ca doriti sa tipariti un simplu catalog de prezentare, un set de flyere sau pliante, fie ca doriti un tablou de mari dimensiuni sau bannere pentru amplasarea in locuri publice, imaginile realizate la o calitate profesionala pot fi adaptate pentru orice design.

Procesare Foto

Serviciul de procesare grafica se refera la adaptarea vizualurilor pe diverse formate specifice.

Materiale de promovare tiparite - pliante, flyere, reviste, cataloage, mape de prezentare, calendare, brosuri, afise, bannere, roll-up-uri, etc.

Materiale de promovare optimizate web - imagini pentru retele sociale, imagini pentru articole blog / site, imagini pentru alte activitati de promovare online (bannere web, pop-up-uri, etc.)

Oferim servicii complete de realizare si constructie grafica!

Global Print - Servicii Foto Profesionale

realizare foto profesionale

Realizare Foto

Read more
procesare foto

Procesare Foto

Read more
servicii editare foto

Editare Foto

Read more
decupare foto

Decupare Foto

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site