NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Decupare Foto

Serviciul de decupare foto ofera posibilitatea de a va prelua doar anumite portiuni dintr-o imagine preferata pe care ulterior o vom folosi pentru diverse materiale de promovare. Imaginile pot fi decupate si procesate in functie de necesitatile de brand. Fie ca doriti sa tipariti un simplu catalog de prezentare, un set de flyere sau pliante, fie ca doriti un tablou de mari dimensiuni sau bannere pentru amplasarea in locuri publice, imaginile realizate la o calitate profesionala pot fi adaptate pentru orice design.

Acest serviciu este des utilizat pentru realizarea cataloagelor de prezentare a business-urilor de retail, spre exemplu. Se decupeaza doar acele elemente grafice (produse) ce doresc a fi utilizate in continutul catalogului si sunt asezate si redimensionate pe formatele corespunzatoare. De asemenea, decuparea foto se mai foloseste si pentru a realiza colaje sau instrumente promotionale tiparite de mici dimensiuni.

Idei inspirate de materiale promotionale tiparite:

  1. Cataloage de prezentare
  2. Reviste de prezentare
  3. Pliante si flyere
  4. Postere / Afise
  5. Design mape
  6. Calendare personalizate
  7. Brosuri

De asemenea, cataloagele create se pot salva si in format electronic pentru activitatile de marketing si comunicare online - catalog virtual, revista electronica, imagini pentru site, bannere, imagini pentru platforme sociale precum Facebook, Twitter, Google+, etc.

OFERIM SERVICII COMPLETE DE DECUPARE FOTO SI CONSTRUCTIE GRAFICA!

GLOBAL PRINT - SERVICII FOTO PROFESIONALE

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site