NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Procesare Foto

Serviciul de procesare foto implica in prealabil realizarea unei sedinte foto, iar mai apoi adaptarea imaginilor preferate in diverite formate pentru conceperea materialelor de promovare. Fie pentru realizarea unor materiale clasice, in format tiparit, fie vizualuri pentru activitati de promovare online. Pentru realizarea acestor proceduri se folosesc programe specializate de grafica si editare profesionala. Specialistii nostri graficieni va pot oferi consultanta pentru realizarea tututor instrumentelor promotionale.

Printre materialele de promovare tiparite pe care le putem realiza se numara: pliante, flyere, reviste, cataloage, mape de prezentare, calendare, brosuri, afise, bannere, roll-up-uri. Scopul materialelor publicitare este acela de a spori vizibilitatea si gradul de awareness al business-ului dumneavoastra in planul extern companiei, pe piata si in relatiile cu partenerii sau colaboratorii dvs. O strategie pe promovare complexa si cu multe sanse de succes include in metodologia ei si materialele tiparite de promovare.

In realizarea materialelor de promovare optimizate web -  imagini pentru retele sociale, imagini pentru articole blog / site, imagini pentru alte activitati de promovare online (bannere web, pop-up-uri, etc.) - conceptele de creatie grafica propuse vor oferi atractivitate vizuala si reale solutii de comunicare si marketing.

Ca garantie a realizarii unor concepte de creatie grafica de succes, stau existenta unei echipe de graficieni profesionisti, statiile de grafica computerizata avansate, precum si succesul de care s-au bucurat companiile ce au decis sa ne incredinteze proiectele de creatie grafica anterioare. Existenta unui departament de creatie consolidat sustine si intareste decizia unei eventuale colaborari pentru proiecte ulterioare de design grafic.

Serviciile de realizare, editare, decupare sau procesare foto vin in sprijinul brand-urilor care doresc sa realizeze materiale de prezentare sau chiar sa demareze campanii complexe de promovare. Sprijinim productivitatea afacerii dumneavoastra si va oferim o gama extinsa de servicii profesionale!

OFERIM SERVICII COMPLETE DE REALIZARE SI CONSTRUCTIE GRAFICA!

GLOBAL PRINT - SERVICII FOTO PROFESIONALE

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site