NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

DTP

Pregatirea de tipar

DTP-ul (desktop publishing) este cea mai tehnica si importanta etapa pentru atingerea dezideratului de calitate maxima a tiparului. Aceasta operatiune grafica necesita cunostinte tehnice avansate si o atentie deosebita. Serviciile DTP grafica asigura conversia si incadrarea machetei grafice in parametrii tehnici utilajelor de tipar a fisierului grafic deja existent, anume verificarea si corectarea tuturor elementelor grafice pentru a putea fi interpretate si generate fidel pe filmele sau pe placa tipografica.

Serviciile de grafica DTP sunt asigurate dupa etapa machetarii grafice si presupune verificarea, corectarea, finisarea si incadrarea specifica, garantand astfel trecerea din formatul digital a machetei grafice in format tiparit, fara riscuri sau erori de natura tehnica (culori alterate, iesire din format, text deformat, font nerecunoscut, etc.).

Dezideratul unui tipar de buna calitate si in final a unui produs tiparit reusit, impune integrarea serviciilor de creatie grafica, machetare pe de-o parte cu DTP-ul si tiparul de pe alta parte. In acest mod pot fi evitate eventualele erori generate de o dotare grafica diferita tehnic si de o comunicare defectuasa intre firma de servicii de grafica si tipografia producatoare.

DTP - proceduri

Tarifarea serviciilor de grafica DTP, se face per ora, pret recomandat 25 Euro + TVA/ora de grafica. Pret special per ora de servicii grafica DTP - 15 Euro/ora.

Proiectele grafice vor fi predate clientului pe CD in format editabil, dupa achitarea integrala a contravalorii serviciilor de grafica si DTP. Odata cu predarea tuturor fisierelor grafice va fi transferat si dreptul de proprietate intelectuala asupra respectivelor proiecte.

 

Servicii pregatire de tipar DTP

pentru un design grafic reusit si de succes !

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site