NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Web Ads

Constructie site

Constructia unui site web bine structurat, cu impact vizual puternic care sa reuseasca cresterea afacerilor unei companii trebuie realizata de o echipa de specialisti din domenii distincte: designer pentru partea creativa, fotograf pentru partea vizuala, grafician pentru asezarea optima a imaginilor si informatiilor, programator - software specialist in partea de baza a site-ului, specialist promovare si optimizare motoare de cautare SEO.

Solutiile de constructie site oferite prin pachetele Template, Basic, Practic si Premium sunt punctul nostru forte. De la arhitectura si forma grafica a site-ului, pana la asigurarea intaietatii in motoarele de cautare, fiecare detaliu al site-ului este adaptat necesitatilor dumneavoastra. Scopul final nu este doar prezenta online a companiei pe care o reprezentati, ci necesitatea ca site-ul sa devina un mijloc important de realizare de venituri.

O prezenta online de calitate genereaza cresteri importante pentru compania dumneavoastra, imbunatateste notorietatea marcii si creste increderea potentialilor clienti in oferta prezentata. O imagine pozitiva este greu de construit sau mentinut, cu atat mai mult in prezent cand vizibilitatea in online este un criteriu esential ce sta la baza succesului. Este recomandat ca mare parte din strategia dumneavoastra de marketing sa se axeze pe imbunatatirea paginii web si a site-ului propriu de prezentare si, mai mult decat atat, optimizarea site-urilor pentru formatele mobile si notepad.

Sprijinim business-ul dumneavoastra si oferim o gama larga de servicii!

Global Print

Web Design

Read more

Seo (Search Engine Optimization)

Read more

[:ro]Strategie si promovare web[:en]Web Promotion and Strategy[:]

[:ro]

Strategie online marketing

Abordarea strategica si integrata a produselor online este obligatorie in vederea obtinerii de rezultate notabile pe aceasta directie de marketing. O strategie online de succes presupune o analiza preliminara, o strategie online coerenta, atat de dezvoltare, cat si de pozitionare precum si aplicarea regulilor de marketing si comunicare.

O comunicare interactiva puternica se construieste in timp, urmarind o strategie online concreta precum si obiective cuantificabile. Obiectivul nostru este sa intelegem ceea ce doriti sa comunicati si sa gasim un mod creativ de a genera un grad ridicat de implicare din partea consumatorului.

Toate marile realizari pornesc de la planuri bine structurate, ghidate de inovatie si focusate pe strategie. Suntem de parere ca dezvoltarea unei strategii de comunicare eficienta si urmarirea punctuala a implementarii liniilor directoare, stau la baza obtinerii rezultatelor pozitive de concentrare a mesajului catre consumator.

Proiectele online de succes sunt definite de functionalitate, comunitate si continut. Ne mandrim cu capacitatea noastra de a analiza starea curenta a planului dvs de marketing digital, precum si implicatiile acestuia asupra procesului de pozitionare.

Marketingul online ofera avantajul prezentarii de materiale promotionale interactive,care pot intruni asteptarile fiecarui tip de cumparator. In loc sa creeze un mesaj unic, asa cum se intampla in promovarea de masa, marketingul online permite crearea de "brosuri interactive" care permit potentialilor clienti sa aleaga informatia pe care vor sa o vada si momentul cand vor sa o vada. Publicitatea online este mai apropiata de vanzarea personala decat orice altceva.

Oferim servicii de promovare online!

strategie si promovare web

[:en]

Online marketing strategy

The strategic and integrated approach of online products is mandatory in order to obtain notable results in this direction of marketing. A successful online strategy involves a preliminary analysis, a coherent online strategy, both development and positioning as well as the application of marketing and communication rules.

A strong interactive communication builds over time, pursuing a concrete online strategy as well as quantifiable goals. Our goal is to understand what you want to communicate and to find a creative way to generate a high level of consumer engagement.

All the great achievements start from well-structured, innovation-guided and strategy-focused plans. We believe that the development of an effective communication strategy and the punctual tracking of the implementation of the guidelines are the basis of obtaining the positive results of concentration of the message to the consumer.

Successful online projects are defined by functionality, community and content. We are proud of our ability to analyze the current state of your digital marketing plan and its implications about the positioning process.

Online marketing offers the advantage of presenting interactive promotional materials that can meet the expectations of each type of buyer. Instead of creating a unique message, as it happens with mass promotion, online marketing allows the creation of "interactive brochures" that allow to potential customers to choose the information they want to see and when they want to see it. Online advertising is closer to personal sale more than anything else.

 

We offer online promotion services!

Strategy and web promotion

[:]
Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2020 Global Print Harta site