NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Realizare Newsletter Responsive

Companiile care doresc sa creeze si sa mentina o relatie stransa cu clientii, gestioneaza cu grija orice interactiune cu acestia. Fie ca este vorba de serviciile sau produsele oferite, fie o campanie de amploare, fie un simplu newsletter periodic, atentia pentru detalii si pentru nevoile clientului este aceeasi. Prin materialele distribuite public clientii sunt informati cu toate evenimentele noi sau ofertele in derulare. Un newsletter poate reprezenta un mod eficient si accesibil de a va face publicitate bine orientata. In acest mod va pastrati o relatie apropiata si de durata cu clientii relevanti ai dumneavoastra.

Utilizarea newsletter-ului in strategia dumneavoastra de comunicare va faciliteaza interactiunea directa cu acestia su cu partenerii de afaceri importanti. Fiind un mijloc de comunicare ce poate fi gestionat si monitorizat pe intreg procesul de transmitere, de la realizarea grafica si de continut, pana la selectarea adreselor de e-mail pe care va fi lansat, ofera avantajul de a va face cunoscut asa cum doriti. Puteti gestiona usor si rapid mesajele transmise fara a exista eventuale erori de transmitere sau interpretare.

Newsletter-ul este foarte des utilizat de marile companii, nu doar pentru a comunica periodic anumite evenimente, ci si pentru a oferi numeroase informatii privind promotii, produse sau servicii si oferte in desfasurare. Astfel, poate reprezenta un instrument de marketing eficient.

Echivalentul tiparit al unui newsletter poate fi brosura sau catalogul de prezentare, materiale ce stau la baza unui portofoliu corporate de promovare sau prezentare.

Importanta unui newsletter responsive

Un newsletter responsive presupune ca design-ul web este conceput in asa fel incat sa poata fi vizualizat de pe orice tip de dispozitiv, optimizandu-se in functie de dimensiunea ecranului, fie desktop, mobile sau tableta. Acest lucru faciliteaza accesul la mesajul transmis si rata de raspandire este una mult mai extinsa.Datorita evolutiilor tehnologice si schimbarea obiceiurilor de navigare si cumparare a utilizatorilor, adaptarea echipamentelor si a mijloacelor de comunicare trebuie sa mentina acelasi ritm pentru a se mentine in atentia publicului.

Urmarind aceste tendinte si intelegand adevaratele nevoi de business din prezent, am conceput un pachet de servicii dedicat constructiei si dezvoltarii materialelor publicitare optimizate pentru web responsive. Tipografia Global Print va ofera suport tehnic si creativ pentru realizarea tuturor instrumenelor promotionale atat pentru mediul online, cat si offline. Alaturi de acestea, va punem la dispozitie si servicii complete de constructie si optimizare web.

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site