NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Constructie Site

1. Constructie site pachet premium

 1.  analiza strategica;
 2.  identificarea cuvintelor si a expresiilor cheie eficiente;
 3.  crearea unui concept structural corect din punctul de vedere al vizitatorului site-lui, dar totodata eficient pentru motoarele de cautare gen google;
 4.  programare web html;
 5.  home page si intro site;
 6.  numar de pagini 21 - nelimitat;
 7.  inserare fotografii 41 - nelimitat;
 8.  elemente animatie flash;
 9.  muzica fundal;
 10.  formulare online 4 - nelimitat;
 11.  sectiune socializare, in cadrul careia vizitatorii vor putea posta anunturi, vor putea vota diverse produse, servicii, campanii, etc;
 12.  java script;
 13.  baze de date;
 14.  aplicatii magazin virtual (ex. plata online);
 15.  panou autoadministrare in site;
 16.  logare membrii pe baza de user si parola;
 17.  constructia site-ului optimizata organic, pentru a se putea obtine ulterior prin SEO si prin promovare web, performante in motoarele de cautare;
 18.  fisier harta site (site map) - conditie absolut necesara pentru google;
 19.  pretul pachetetului se va stabili in functie de complexitatea proiectului.

Site-ul construit astfel se va caracteriza prin dimensiuni medii/mari, flexibilitate, interactivitate si raport maxim rezultate vs. buget alocat. Acest gen de site se adreseaza companiilor care doresc sa isi dezvolte afacerile prin intermediul site-ului.  Pachetul constructie site PREMIUM se caracterizeaza prin functii profesionale, aplicatii complexe si se adreseaza companiilor de marime medie si mare, care doresc integrarea si dezvoltarea afacerilor pe internet.

Site-ul poate sa reprezinte un magazin virtual pentru promovarea si vanzarea produselor/serviciilor online, legaturi intre site-ul publicat si alte aplicatii informatice din companie, baze de date, posibilitatea actualizarii/modificarii site-ului direct de catre personalul companiei prin intermediul unui software-panou de administrare cu o interfata simplu de utilizat, etc.

2. Constructie site pachet practic

 1.  programare web html;
 2.  home page si intro site;
 3.  numar de pagini 7-20;
 4.  inserare fotografii 21-40;
 5.  elemente animatie flash;
 6.  muzica fundal;
 7.  formulare online 1-3;
 8.  java script;
 9.  baza de date;
 10.  pret pachet 800 Euro+TVA.

Site-ul construit astfel se va caracteriza prin dimensiuni medii, flexibilitate, interactivitate si raport optim rezultate vs. buget alocat. Acest pachet practic constructie site se adreseaza companiilor care doresc sa isi dezvolte afacerile prin web.

3.Constructie site pachet basic

 1.  programare web html;
 2.  home page si intro site;
 3.  numar de pagini 1-6;
 4.  inserare fotografii 1-20;
 5.  elemente animatie flash;
 6.  muzica fundal;
 7.  pret pachet 400 Euro+TVA.

Practic site-ul construit astfel va functiona ca un catalog de prezentare care nu va fi tiparit , ci postat pe internet. Site-ul construit se va caracteriza prin dimensiuni compacte, timp scurt de realizare si buget alocat redus.

Acest pachet basic constructie site se adreseaza in principal persoanelor fizice sau companiilor mici care doresc sa fie prezente pe web, doar pentru prezentarea produselor si serviciilor oferite.

Ca si rezultat, site-ul va putea oferi informatii vizitatorilor care cunosc sau au colaborat cu detinatorul acestui site, dar care doresc sa afle detalii despre toate produsele si serviciile oferite.

Nu sunt incluse serviciile de creatie grafica sau machetare. Nu sunt incluse serviciile foto si serviciile de procesare a fotografiilor (corectare, prelucrare cromatica, decupare, optimizare dimensiune, etc). Nu este inclusa gazduirea site-lui pe server (hosting-ul). Nu este inclus costul de cumparare al domeniului.

4.Constructie site pachet template

 1.  programare web html;
 2.  home page si intro site;
 3.  numar de pagini 1-6;
 4.  inserare fotografii 1-20;
 5.  elemente animatie flash;
 6.  muzica fundal;
 7.  autoadministrare - IMPORTANT;
 8.  pret pachet 250 Euro + TVA.

Site-ul construit astfel se va caracteriza prin dimensiuni compacte, timp foarte scurt de realizare si buget alocat foarte redus. Site-ul se va construi prin inserarea informatiilor si fotografiilor companiei in formatele template (sablone) deja existent.

Concept Grafica Interfata Web - Acest gen de site se adreseaza in principal persoanelor fizice sau companiilor care doresc sa fie prezente pe web, doar pentru prezentare produse si servicii.

Constructie Site si servicii complete de promovare online!

Tipografia Global Print!

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site