NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Copywriting OffPage

Copywriting-ul OffPage presupune crearea legaturilor intre site-ul dumneavoastra si alte site-uri prin care va puteti promova business-ul. Link-urile directionate catre site-ul propriu va creste rata de vizibilitate sau chiar de conversie daca procedurile sunt planificate corect. Optimizare SEO OffPage urmareste cu precadere, sa atraga cat mai multi vizitatori, doar astfel se vor face cunoscute, in mediul online, produsele si serviciile companiei dvs. Site-ul optimizat devine astfel un generator continuu de venituri pentru companie. Urmarind acest deziderat, s-au dezvoltat serviciile de optimizare site web si de adaptare a informatiilor din site (SEO), in asa fel incat acestea sa fie gasite cu usurinta de motoarele de cautare tip Google,Yahoo, MSN, etc. Pozitionarea buna, in primele 3 pagini ale motoarelor de cautare, poate garanta succesul unui trafic ridicat in site.

Acest tip de promovare se poate realiza prin:

  1. postari pe site-uri afiliate sau partenere cu atasarea link-urilor directe catre site-ul propriu
  2. postari pe unele site-uri acreditate pentru acest gen de promovare
  3. mentionari sau chiar testimoniale si review-uri pe diverse pagini sociale complementare - Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.

Optimizare site offpage trebuie sa inceapa inca de la conceptul, arhitectura site-ului si editarea textului, tinandu-se cont de multiple criterii si "trucuri", numai astfel sansele unei bune pozitionari pot fi maxime. Ca drept urmare, se recomanda integrarea acestor servicii si realizarea intregului proiect de catre o singura echipa profesionista.

Optimizare site-ului (SEO) pentru motoarele de cautare include operatiuni on-page si off-page pentru a se obtine o cat mai buna pozitionare in lista de rezultate.Datorita dorintei generale pentru o pozitionare cat mai buna, optimizarea SEO nu este un proces ce se realizeaza o singura data, ci o infruntare competitiva continua si ca drept urmare doar expertiza specialistilor (webmasterilor) experimentati poate ridica un site pe pozitii fruntase in cautari.

SUSTINEM PRODUCTIVITATEA BUSINESS-ULUI DUMNEAVOASTRA PRIN SERVICII PROFESIONALE DE COPYWRITING OFFPAGE SAU ONPAGE!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site