Optimizare SEO OnPage

Optimizare SEO OnPage urmareste cu precadere sa atraga cat mai multi vizitatori, doar astfel se vor face cunoscute in mediul online, produsele si serviciile companiei dvs. Site-ul optimizat devine astfel un generator continuu de venituri pentru companie. Urmarind acest deziderat, s-au dezvoltat serviciile de optimizare site web si de adaptare a informatiilor din site (SEO), in asa fel incat acestea sa fie gasite cu usurinta de motoarele de cautare tip Google,Yahoo, MSN, etc. Pozitionarea buna, in primele 3 pagini ale motoarelor de cautare, poate garanta succesul unui trafic ridicat in site.

Optimizare SEO OnPage Servicii

-Analiza concurentei;

-Analiza SERP (listei de rezultate) pe cuvintele cheie vizate;

-Optimizarea structurii directoarelor, a numarului de fisiere si a expensiilor de fisiere;

-Mark-up Tuning:

-Tag-uri Title, cel mai important factor de pozitionare;

-Tag-uri Meta, descrierea reprezinta sales pitch-ul paginii;

-Tag-uri Alt si Title, etichetare corespunzatoare a imaginilor;

Optimizarea structurii interne de link-uri:

-Link-uri in navigare, link-uri continand cuvinte cheie;

-Link-uri in continut.

Optimizarea continutului:

-Cuvinte cheie in tag-urile Header (in special tag-urile H1/H2);

-Imbunatatirea densitatii si a proximitatii cuvintelor cheie in continut;

-Imbunatatirea relevantei cuvintelor cheie in pagina.

Dimensiunea paginii, recomandat 100Kb pentru o rapida navigare in site a utilizatorului:

-Optimizarea imaginilor;

-Optimizarea fisierelor video;

-Optimizarea documentelor si a oricarui fisier continut in site;

-Sitemap pentru motoarele de cautare.

Datorita dorintei generale pentru o pozitionare cat mai buna, optimizare Seo Onpage nu este un proces ce se realizeaza o singura data, ci o infruntare competitiva continua si ca drept urmare doar expertiza specialistilor (webmasterilor) experimentati poate ridica un site pe pozitii fruntase in cautari. O deosebita importanta trebuie acordata mentinerii site-ului pe o pozitie buna, mentenanta presupunand o optimizare a site-ului constanta, prin schimbarea algoritmurilor din codul sursa pentru a intruni criteriile in continua schimbare ale motoarelor de cautare.

Optimizare SEO OnPage trebuie sa inceapa inca de la conceptul, arhitectura site-ului si editarea textului, tinandu-se cont de multiple criterii si "trucuri", numai astfel sansele unei bune pozitionari pot fi maxime. Ca drept urmare, se recomanda integrarea acestor servicii si realizarea intregului proiect de catre o singura echipa profesionista.

Optimizare SEO OnPage pentru motoarele de cautare include operatiuni on-page si off-page pentru a se obtine o cat mai buna pozitionare in lista de rezultate.

Top

Contact Contact

Copyright © 2019 Global Print Harta site