NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Promovare Google AdWords

Campaniile Google AdWords trebuie sa fie parte bine integrata din strategiile generale ale companiei. Astfel, este recomandat ca demararea campaniilor sa fie dublate de oferte speciale sau de lansarea de produse si servicii care sa prezinte un interes ridicat in piata.

De asemenea, pentru rezultate maximizate, apare cerinta gandirii atente a anunturilor text si mai important a expresiilor cheie de cautare. Odata lansate campanii Google AdWords, linkuri sponsorizate trebuie monitorizate atent rezultatele si ca urmare a acestor semnale sa fie ajustate continuu anunturile si expresiile cheie, pana se va ajunge la varianta cea mai eficienta, cea mai bine targetata.

Arta consta in gasirea solutiei optime prin evitarea situatiilor in care bugetele de publicitate online sunt irosite si a situatiilor in care expresiile cheie strang aria vizitatorilor foarte mult, daunand asfel prin eliminarea unor clienti potential interesati.

Gestionarea campaniilor Google AdWords prin particularitatile prezentate este un serviciu ce necesita un nivel ridicat de cunoastere si experienta, fiind astfel apanajul webmasterilor.

Campanii Google AdWords avantaje:

-Reclama dvs apare doar persoanelor interesate, doar atunci cand clientul are nevoie.

-Anuntul apare doar daca se potriveste cu ceea ce cauta utilizatorul, el nu va fi afisat persoanelor ce nu sunt interesate, asa cum se intampla in cazul reclamelor difuzate prin televiziune, bannere etc. Putem spune ca reclama dvs va fi afisata la momentul oportun.

-AdWords este un sistem prin care puteti masura impactul campaniei, avand acces la informatii precum numarul de utilizatori ce au vazut anuntul dvs.

-Aveti control asupra bugetului pentru ca dvs decideti care este bugetul acordat campaniei.

-Nu exista un cost minim care trebuie investit in AdWords. De altfel, daca veti considera de cuviinta, puteti opri campania in orice moment.

-Plata pe click/ plata pe vizitator: platiti doar cand un utilizator va viziteaza site-ul prin intermediul reclamei. Practic, platiti doar pentru persoanele interesate de produsele dvs.

Servicii incluse

-Publicitate online prin gestionarea de campanii de promovare AdWords linkuri sponsorizate;

-Reclama online platita sub forma de bannere simple sau animatie flash. Bannerele vor aparea pe site-uri cu trafic foarte ridicat. Materialul publicitar va fi postat prin intermediul Google sau prin contracte directe cu proprietarii acestor site-uri;

-Publicitare reclama online - inscrierea manuala a textelor de prezentare a companiei, precum si a produselor si serviciilor oferite pe 20 - 500 cataloage electronice online - portaluri de baze de date cu informatii despre companiile din piata, respectandu-se principiile de optimizare site SEO (detalii Search Engine Optimization). Acolo unde portalurile permit se va atasa si material de prezentare si logo-ul companiei. Daca inscrierea textelor si materialelor publicitare se va face automat prin intermediul software-urilor dedicate pentru acest gen de operatiuni, motoarele de cautare vor penaliza cu siguranta aceste inscrieri si indirect site-ul companiei dumeavoastra. Mai mult, nu este recomandat sa fie operate inscrieri, publicari pe mai mult de 2-3 portaluri intr-o singura zi;

-Inscrierea manuala a logo-ului, siglei companiei, acolo unde este posibil;

-Editarea textelor de prezentare dupa principii SEO, se va urmari crearea de texte de publicitare bogate in cuvinte cheie;

-Analizarea si identificarea portalurilor si a sectiunilor calitative pentru domeniul de activitate. Daca in cadrul portalului in cauza nu exista o sectiune pentru domeniu de activitate al companiei, inscrierea, publicarea nu este recomandata putand duce la anumite penalizari din partea motoarelor de cautare.

Publicitate online - avantaje oferite

-Site-ul companiei dvs. va atrage mai multi vizitatori, datorita postarii de texte ancora bogate in cuvinte cheie, cu link-uri catre site, in portalurile care permit acest lucru;

-O excelenta targetare astfel incat bugetele de publicitate sa fie folosite la maxim, fara a se irosi nimic;

-Motoarele de cautare vor ridica site-ul datorita inscrierii pe cat mai multe portaluri de calitate;

-Practic veti fi publicita in 500 de cataloage gen Pagini Aurii, singurele diferente fiind ca acestea nu sunt tiparite, ci vor fi ca reclama existenta in mediul online si vom avea un cost mult mai redus, dar cu rezultate mai bune datorita posibilitatilor de targetare;

-Vizibilitate rapida si extinsa in piata;

Publicitatea online se dezvolta intr-un ritm alert, numarul concurentilor in mediul online creste exponential.

Pentru moment exista o importanta oportunitate, datorita nivelului inca redus de publicitare online.

Promovare Google AdWords

Servicii complete de promovare online

Tipografia Global Print

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site