NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Publicitate online

Promovarea in mediul online - vizibilitate, fidelizare, conversii

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra sau de specificul ei, in mod cert aveti nevoie de campanii de publicitate online pentru a putea fi prezenti in piata si a fi cat mai vizibili clientilor sau partenerilor importanti! Odata cu digitalizarea tuturor serviciilor, cu precadere a activitatii de retail si comert in mediul online, legaturile cu acest mediu a devenit o necesitate. Prezenta si mentinerea atentiei pentru brandul dvs. a ajuns un factor diferentiator intre a avea un business profitabil si de succes sau nu. Relatiile online au devenit la fel de importante ca cele telefonice sau directe.

Comparativ cu publicitatea traditionala, publicitatea online este mai ieftina si din bugetul firesc alocat actiunilor de promovare si marketing se pot realiza mai multe campanii, cu costuri mai mici, dar mult mai eficiente.

Cum este posibil? Eficienta online consta, in primul rand, in targetarea mult mai clara si mai precisa a audientei. Eforturile de transmitere a mesajelor dorite direct catre publicul potential client sunt diminuate si comunicarea este, astfel, mai eficienta si mai profitabila pentru dvs.!

Un alt avantaj important al promovarii online este acela ca expunerea mesajului este 24/7, comparativ cu mijloacele traditionale de promovare unde timpul de punere este limitat de factori umani, fizici, demografici, s.a.

Serviciile de promovare sunt active atat cat doriti sau atat cat investiti in respectivele canale de comunicare. Mai mult decat atat, actiunile desfasurate online se pot monitoriza si concluziona in directive clare ce pot fi folosite ulterior pentru imbunatatirea campaniilor viitoare sau chiar cea in desfasurare! Flexibilitatea online-ului ofera posibilitatea de a corecta in timp real eventualele erori de procedura, maximizand succesul investitiei facute.

Pentru publicitate online va punem la dispozitie intreaga noastra gama de servicii de strategie si promovare web: campanii Google AdWords, e-mail Marketing si strategii complexe de promovare online, adaptate nevoilor dumneavoastra de brand!

De asemenea, Tipografia Global Print asigura si instrumentele publicitare specifice promovarii offline: servicii profesionale de tipar si personalizare materiale corporate.  Acestea pot veni in completarea strategiei de promovare din online, aducand un plus de vizibilitate si conversii. Garantam calitatea superioara a tiparului si a materialelor realizate.

Instrumentele de promovare offline personalizate pe care le puteti folosi in campanii:

Mici dimensiuni - pliante, flyere, cataloage, reviste, mape, calendare de birou/de perete

Mari dimensiuni - afise, roll-up-uri, calendare de mari dimensiuni, casete luminoase, afisaj rame click, standuri de prezentare

 

Servicii integrate de promovare online si offline

Tipografia Global Print

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site