Ambalaje

 Ambalaje carton

Ambalajele din carton sunt necesare fiecarei firme care comercializeaza un produs de larg consum. Pe langa protectia împotriva distrugerii si/sau deteriorarii pe care aceasta solutie de ambalare o ofera produselor, ambalajele din carton personalizate ofera si o identitate specifica firmei, aducand notorietate si valoare produselor acesteia. Ambalajele pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp. Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

Ambalaje din carton avantaje

Sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice; cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performantelor economice si ecologice de nici un alt material.

Sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni în contact cu alimentele; se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna.

Sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.

Ambalaje diverse

Hartie de ambalat cadouri tiparita personalizat, conform grafica solicitata. Hartia de ambalat cadouri cu certitudine ramane ultima pe lista de cumparaturi, dar este la fel de importanta ca si cadoul insusi. Oferta noastra vine in sprijinul acelora care isi doresc un cadou complet elegant sau amuzant in functie de ocazie.

Ambalaje servicii

Sunt asigurate si serviciile conexe si serviciile de finisare a ambalajelor, creatie ambalaj design structural, precum si transport gratuit in Bucuresti.

 

Sustinem productia dvs prin Livrarea Prompta a Ambalajelor Comandate.

 

Ambalaje Produse

Read more

Ambalaje Tiraje Mari

Read more

Ambalaje Scotch

Scotch-ul este o alegere buna pentru situatiile in care doriti sa sigilati diverse cutii, sa expediati colete, sa lipiti / securizati orice alt material care contine informatii, produse sau date confidentiale. Asigura securitatea expeditiilor prin posta sau curier. De asemenea, se poate folosi la personalizarea cutiior sau pungilor, pentru personalizarea standurilor, vitrinelor sau pentru delimitarea zonelor de expunere la targuri si expozitii.

Pe langa utilitatea sa care este devenita deja o certitudine, benzile adezive de tip scotch pot reprezenta intrumente eficiente de promovare. De exemplu, in cazul benzilor personalizate cu elemente de brand, in momentul in care expediati un colet sau transportati produse, sigla dumneavoastra sau numele va fi vizibil si se va face remarcat.

Desi este un instrument relativ mic, poate avea un impact vizual puternic. In cazul benzilor personalizate, desi caracteristicile standard sunt de 50mx66m/rola, dimensiunile de comanda pot varia si se pot realiza pe orice dimensiune sau lungime va este necesar. Pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra.

Benzile adezive sunt de calitate, din polipropilena cu adeziv "Acrilic". Acesta poate fi alb, transparent (scotch personalizat) sau pe nuanta de maro (scotch nepersonalizat) si se pot tipari policrom cu pana la 3 culori.

Specificații pentru păstrare ambalaje scotch, depozitare și utilizare:

-Contactul cu produse organice de orice fel, unsori, uleiuri, solvenți, duce la deteriorarea tipăririi.

-Manipularea sau utilizarea manuală (direct cu mâna, fără dispozitiv), permițând contactul direct al pielii cu suprafața tipărită poate duce la deteriorarea tipăririi. Contactul cu produsele abrazive provoacă deteriorarea tipăririi.

Condiții de păstrare, depozitare, transportare:

-benzile adezive personalizate sau ambalajele în care sunt păstrate nu vor fi expuse direct radiațiilor solare, radiațiilor ultraviolete sau radiațiilor calorice provenite de la alte surse de încălzire.

-temperatura de păstrare, depozitare, sau transport trebuie sa fie cuprinsă între 18-22 grade Celsius

-umiditate relativă 54.

Nerespectarea acestor condiții duce la reacție între adeziv și cerneala folosită în procesul de tipărire, având ca rezultat exfolierea cernelii în momentul desfășurării benzii.

Servicii de personalizare profesionala pentru ambalaje scotch!

Global Print

...it's all about timing

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site