NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Scotch Nepersonalizat

Scotch-ul este o alegere buna pentru situatiile in care doriti sa sigilati diverse cutii, sa expediati colete, sa lipiti / securizati orice alt material care contine informatii, produse sau date confidentiale. Asigura securitatea expeditiilor prin posta sau curier. De asemenea, se poate folosi la personalizarea cutiior sau pungilor, pentru personalizarea standurilor, vitrinelor sau pentru delimitarea zonelor de expunere la targuri si expozitii.

Pe langa utilitatea sa care este devenita deja o certitudine, benzile adezive de tip scotch pot reprezenta intrumente eficiente de promovare. Se recomanda benzile adezive personalizate cu elemente de brand, in momentul in care expediati un colet sau transportati produse, sigla dumneavoastra sau numele va fi vizibil si se va face remarcat.

Desi este un instrument relativ mic, poate avea un impact vizual puternic. Desi caracteristicile standard sunt de 50mx66m/rola, dimensiunile de comanda pot varia si se pot realiza pe orice dimensiune sau lungime va este necesar. Pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra.

Benzile de scotch nepersonalizate se comanda pe dimensiunea standard de 50mx66m/rola.

Benzile adezive sunt de calitate, din polipropilena cu adeziv "Acrilic". Acesta poate fi alb, transparent sau maro.

Caracteristici

- culoarea benzii transparent sau maro
- material PP
- grosime 32 microni
- dimensiune rola 50 mm x 66 m
- produs de stoc
 

SERVICII DE tiparire PROFESIONALA

AMBALAJE SCOTCH nepersonalizat!

GLOBAL PRINT

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site