NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Scotch Personalizat

Scotch-ul este o alegere buna pentru situatiile in care doriti sa sigilati diverse cutii, sa expediati colete, sa lipiti / securizati orice alt material care contine informatii, produse sau date confidentiale. Asigura securitatea expeditiilor prin posta sau curier. De asemenea, se poate folosi la personalizarea cutiior sau pungilor, pentru personalizarea standurilor, vitrinelor sau pentru delimitarea zonelor de expunere la targuri si expozitii.

Pe langa utilitatea sa care este devenita deja o certitudine, benzile adezive de tip scotch pot reprezenta intrumente eficiente de promovare. De exemplu, in cazul benzilor personalizate cu elemente de brand, in momentul in care expediati un colet sau transportati produse, sigla dumneavoastra sau numele va fi vizibil si se va face remarcat.

Desi este un instrument relativ mic, poate avea un impact vizual puternic. In cazul benzilor personalizate, desi caracteristicile standard sunt de 50mx66m/rola, dimensiunile de comanda pot varia si se pot realiza pe orice dimensiune sau lungime va este necesar. Pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra.

Benzile adezive sunt de calitate, din polipropilena cu adeziv "Acrilic". Acesta poate fi alb, transparent (scotch personalizat) sau pe nuanta de maro (scotch nepersonalizat) si se pot tipari policrom cu pana la 3 culori.

Caracteristici

- culoarea benzii alb sau transparent
- material PP
- grosime 48 microni
- dimensiune standard rola 50 mm x 66 m (la cerere se poate face orice lungime sau dimensiune)
- posibilitate de personalizare in maxim 3 culori
- comanda minima 200 role
- executie 5-7 zile de la comanda

SERVICII DE tiparire PROFESIONALA

AMBALAJE SCOTCH personalizat!

GLOBAL PRINT

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site