Carti

Cartea - sub diversele ei forme (carti, reviste, brosuri, lucrari bibliofile, etc) - este inca modalitatea cea mai raspandita de diseminare a informatiei. Fie ca e vorba de beletristica, literatura, manuale tehnice, reviste, brosuri de utilizare - noi va oferim o gama variata de produse finite la cele mai atractive preturi si calitate maxima.

Cartile pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea hartiei recomandata pentru coperta fiind intre 200-300gr/mp. Pentru interior se recomanda hartie intre 80-115gr/mp.

Realizam tipar carti coperti standard, coperti tari in tiraje mici.

Pentru coperta cartilor exista urmatoarele posibilitati de finisare:

- Plastifiere mata sau lucioasa ;

- Lacuire simpla sau selectiva ;

- Stantare pentru rotunjirea colturilor sau carti in forme atipice ;

- Caserare (aplicarea prin lipire pe suport de mucava a unei coli tiparite).

Tipar carti legatorie

Cartilor pot fi executate prin urmatoarele operatiuni:

- Capsare;

- Coasere ;

- Brosare (lipire) .

Tipar carti avantaje

-Cartea tiparita nu se poate sterge din greseala.

-Puteti folosi un semn de carte ca sa gasiti usor pagina unde ati ramas.

-Se pot face însemnari si evidentia sau sublinia frazele care ti-au placut. Acesta cred ca e cel mai mare avantaj al cartilor tiparite.

-Cartea nu are baterie care se descarca.

-Cartea tiparita se poate împrumuta oamenilor apropiati, de orice vârsta.

-Cartile tiparite pot deveni relicve de familie.

-O biblioteca bogata in multe carti, înfrumuseteaza orice casa.

 

Tipar Carti Calitate Excelenta

 

tipar carti

Carti Tiraje Mici

Realizam operatiuni complexe in procesul de tiparire profesionala. De la setari minutioase pentru formate speciale ale hartiei, a formei si a caracteristicilor materialelor folosite, pana la finisari digitale dintre cele mai diversificate.

Se pot face orice format doriti, color sau alb negru, urmand ca dupa printare / tiparire, cartile realizate vor fi legate / finisate prin brosare cu termoclei sau capsare pentru cartile cu numar de pagini mai mic.

Preturile variaza in functie de mai multi factori: printare color sau alb negru, numar pagini, formatul cartii, tiraj si tipul de hartie folosit.

Carti tiraje mici

Aveti un buget limitat pentru noua carte? Sau este prima lucrare de acest gen si doriti sa o printati intr-un numar mic de exemplare? Tipografia Global Print va ofera cotatie de pret personalizata in functie de preferintele dumneavoastra si de finisarile speciale dorite. Solicitati o cotatie de pret personalizata.

Design coperta:

Coperta are o importanta foarte mare in promovarea unei carti. Aspectul si prima impresie sunt decisive, iar o coperta realizata intr-un mod profesionist va avea un impact mult mai puternic asupra cititorului. De aceea, pe langa serviciile profesionale de tipar si finisari speciale, asiguram servicii integrale de creatie grafica si design pentru lucrarile dumneavoastra.

Grafica pentru coperta este un serviciu foarte solicitat de partenerii cu care am colaborat pana in prezent.

Copyright pentru ilustrațiile folosite - acestea sunt furnizate de autor care trebuie să se asigure că are dreptul de a folosi acele poze.

Calitatea fotografiilor - în selecția ilustrațiilor pe care le furnizează, autorul este rugat să țină cont că acestea trebuie să îndeplinească minimele cerințe de ordin estetic și calitativ (dimensiuni, rezoluție).

Informații pentru coperta IV (spatele cărții), de genul: foto autor, scurt text de prezentare a cărții, listă a lucrărilor de același autor etc.

 Oferim servicii profesionale de tipar in tiraje mici!

Global Print

...it's all about timing

Read more
tipar carti

Carti Tiparite

Cartile pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea hartiei recomandata pentru coperta fiind intre 200-300gr/mp. Pentru interior se recomanda hartie intre 80-115gr/mp.

In general acest gen de publicatii sunt apreciate pentru informatiile pe care autorul le asterne in paginile carti, dar foarte important este si aspectul estetic si tactil al produsului finit. In cazul unui buget redus, va oferim tiparirea cartii in conditii de preturi competitive, dar fara rabat de calitate, deci va recomandam imprimarea alb-negru a interiorului cartii pe hartie offset cu grosime de 70-80g/mp si print color pentru coperta pe carton de 300 g/mp. Acesta este de fapt solutia aleasa pentru tiparirea a aproximativ 85% din cartile publicate in Romania. Daca bugetul este mai generos si continutul o cere, puteti opta pentru interior tiparit color cu poze si grafice sugestive pe hartie dublu cretata mata sau lucioasa, la care se adauga coperta din carton special cu grosime 300-350 g/mp finisata prin plastifiere si lacuire selectiva.

Tiparim carti cu finisari complexe la calitate exceptionala. Intrucat specificatiile tehnice pentru carti sunt foarte variate (numar de pagini, dimensiuni, tip hartie, etc.), la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

 

Tipar Carti Calitate Excelenta

 

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site