Etichete

Se pot realiza etichete tiparite autoadezive in rola pentru masini de etichetare automata, pentru mica productie, inclusiv cu mai multe coduri de bare sau alte date variabile. Etichetele tiparite in rola se tiparesc numai pentru tiraje mari, fiind destinate etichetarii automate in sectii de mare productie prin tehnologie flexo. Etichetele flexo in rola implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo. Aceste costuri se achita doar la prima comanda. Termenul de productie pentru etichetele flexo in rola este mai mare, cu precadere la prima comanda. Pot fi comandate cu stoc tampon, cu conditia achitarii stocului. Pentru etichetele flexo in rola aflate in stoc se pot face livrari urgente - 1 zi.

Etichetele tiparite in coala se tiparesc offset sau digital. Pentru cele autocolante printate digital comenzile nu sunt conditionate de un anume tiraj, nu se platesc filme, stante, placi, etc. Termenul de productie pentru etichetele autocolante este mic. Pot fi livrate urgent - 1 zi. Etichetele offset pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie speciala de etichete, hartie dublucretata sau hartie offset simpla.

Etichetele autocolante coduri de bare poti fi produse in orice dimensiune. Etichetele autoadezive coduri de bare pot fi tiparite alb/negru sau color. Pot fi tiparite in orice tiraj, pot fi comandate etichete coduri bare si in tiraje foarte mici. Pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie. Se tiparesc pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala sau dublucretata. Gestionarea datelor variabile, generarea codurilor de bare, editarea grafica si consultanta privind codurile de bare, sunt servicii asigurate fara costuri suplimentare.

Termene de productie

Pot fi tiparite, functie de tehnologia tipografica utilizata, in termen de 1 - 10 zile. Pentru etichetele flexo termenul minim este de 7 zile pentru prima comanda si de 5 zile pentru comenzile urmatoare.

Tiparim Orice Tip de Etichete !

Sustinem productia dumneavoastra prin asigurarea unei game complete de etichete.

 

Etichete in Rola

Read more
tipar etichete coala

Etichete in Coala

Read more

Etichete Coduri Bare

Etichete coduri bare reprezinta cel mai eficient instrument modern de achizitie a datelor. Un alt atu important al utilizarii de etichete coduri bare este dat de siguranta cu care datele sunt preluate in sistem.

Diversitatea domeniilor in care se folosesc etichete coduri bare a cunoscut o crestere importanta in ultimii ani. In consecinta, gama echipamentelor de etichete coduri de bare disponibila a inregistrat la randul ei o dezvoltare spectaculoasa impreuna cu gama de solutii informatice bazate pe coduri de bare. Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie.

Etichete coduri de bare pot fi tiparite pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata. Gestionarea datelor variabile, generarea codurilor de bare, editarea grafica si consultanta privind codurile de bare, sunt servicii asigurate fara costuri suplimentare. Etichete coduri bare pot fi tiparite, functie de tiraj offset, digital sau flexo.

Codul de bare – reprezentare simbolica codificata, procedeu care permite identificarea rapida a unui produs si a caracteristicilor sale (natura, originea, tipul, greutatea, pretul) prin folosirea unui cititor optic de coduri (scanner electronic), conectat la un computer. Avantajele inscriptionarii unice folosind codul de bare:

- permite un control eficient al stocurilor (introducerea/scoaterea automata din gestiune a produselor, urmarirea numerelor de serie), selectarea automata a pretului, eliminarea erorilor generate de operarea umana, simplificarea operatiunilor de distributie fizica

- eliberarea imediata de bonuri complexe de catre casele de marcat fiscale, cuprinzand informatii detaliate pentru fiecare produs achizitionat- reducerea timpului de servire si de asteptare a cumparatorilor.

Etichete coduri de bare -termene de productie

Etichetele coduri bare pot fi tiparite, functie de tehnologia tipografica utilizata, in termen de 2 - 10 zile.  

SUSTINEM PRODUCTIA DVS. SI VA OFERIM SOLUTII COMPLETE DE TIPAR ETICHETE CODURI BARE

 

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site