Etichete Coduri Bare

Etichete coduri bare reprezinta cel mai eficient instrument modern de achizitie a datelor. Un alt atu important al utilizarii de etichete coduri bare este dat de siguranta cu care datele sunt preluate in sistem.

Diversitatea domeniilor in care se folosesc etichete coduri bare a cunoscut o crestere importanta in ultimii ani. In consecinta, gama echipamentelor de etichete coduri de bare disponibila a inregistrat la randul ei o dezvoltare spectaculoasa impreuna cu gama de solutii informatice bazate pe coduri de bare. Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie.

Etichete coduri de bare pot fi tiparite pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata. Gestionarea datelor variabile, generarea codurilor de bare, editarea grafica si consultanta privind codurile de bare, sunt servicii asigurate fara costuri suplimentare. Etichete coduri bare pot fi tiparite, functie de tiraj offset, digital sau flexo.

Codul de bare – reprezentare simbolica codificata, procedeu care permite identificarea rapida a unui produs si a caracteristicilor sale (natura, originea, tipul, greutatea, pretul) prin folosirea unui cititor optic de coduri (scanner electronic), conectat la un computer. Avantajele inscriptionarii unice folosind codul de bare:

- permite un control eficient al stocurilor (introducerea/scoaterea automata din gestiune a produselor, urmarirea numerelor de serie), selectarea automata a pretului, eliminarea erorilor generate de operarea umana, simplificarea operatiunilor de distributie fizica

- eliberarea imediata de bonuri complexe de catre casele de marcat fiscale, cuprinzand informatii detaliate pentru fiecare produs achizitionat- reducerea timpului de servire si de asteptare a cumparatorilor.

Etichete coduri de bare -termene de productie

Etichetele coduri bare pot fi tiparite, functie de tehnologia tipografica utilizata, in termen de 2 - 10 zile.  

SUSTINEM PRODUCTIA DVS. SI VA OFERIM SOLUTII COMPLETE DE TIPAR ETICHETE CODURI BARE

 

tiparire etichete coduri de bare

Aspecte Tehnice Productie - Etichete coduri bare

Etichetele cu coduri de bare sunt printre cele mai cautate si utilizate modalitati de inmatriculare a produselor. Daca detineti un business de retail sau pur si simplu aveti nevoie de instrumente eficiente de etichetare, etichetele cu coduri de bate sunt cea mai buna alegere! Regasiti in continuare o lista cu aspecte tehnice productie.

Aspecte tehnice productie

Etichetele coduri bare pt productie sunt aplicate manual, fiind destinate tirajelor mici sau medii. Acestea pot fi tiparite, in functie de tiraj, pe tipar offset, digital sau flexo. Se pot realiza pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata, in functie de preferintele dumneavoastra.

  • Etichetele autocolante coduri de bare pot fi produse in orice dimensiune.
  • Etichetele autoadezive coduri de bare pot fi tiparite alb/negru sau color.
  • Etichetele pot fi tiparite in orice tiraj, pot fi comandate etichete coduri bare in tiraje foarte mici.
  • Etichetele coduri de bare pot avea doua sau mai multe coduri de bare, precum si alte date variabile.
  • Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie.
 

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN ASIGURAREA UNUI

STOC PERMANENT DE ETICHETE coduri de bare

 

Read more
tipar etichete coduri de bare

Etichete Date Variabile

Etichete Date Variabile Etichetele pot avea si alte date variabile (inseriere, date productie, etc.), utile proceselor de productie.

Etichete Coduri Bare - Servicii Gestionare baze de date, generare coduri de bare, editare grafica, consultanta privind codurile de bare.

Etichete Coduri de Bare Tehnologie Tipografica Etichetele Coduri de Bare pot fi tiparite, functie de tiraj, Offset, Digital sau Flexo.

Etichete Coduri de Bare Termen Productie Etichetele Coduri de Bare pot fi tiparite, functie de tehnologia tipografica utilizata, in termen de 2 - 10 zile.

Tiparim etichete date variabile orice tiraj!

 

Sustinem productia dvs. si va oferim solutii complete de tipar etichete coduri bare!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site