Etichete in Rola

Etichete in rola se tiparesc numai pentru tiraje mari, fiind destinate etichetarii automate in sectii de mare productie. Etichete in rola sunt tiparite prin tehnologie flexo. Etichetele flexo in rola implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo. Aceste costuri se achita doar la prima comanda. Termenul de productie pentru etichetele flexo in rola este mai mare, cu precadere la prima comanda. Etichetele flexo in rola pot fi comandate cu stoc tampon, cu conditia achitarii stocului.

Etichetele in rola tiparite prin tehnologie flexo sunt etichete de calitate ridicata fiind destinate in principal etichetarii produselor medii si premium. Etichetele in rola tiparite offset sunt destinate in principal produselor low cost precum conservelor de fructe sau legume. Etichetele in rola autoadezive pot fi rezistente la solutii alcaline, rezistente la apa, rezistente la razele UV sau pot fi aplicate pe produse alimentare refrigerate.

Pentru produsele din gama premium, etichetele se recomanda sa fie tiparite pe materiale speciale precum polipropilena metalizata sau transparenta, sa fie tiparite cu cerneluri speciale Pantone sau sa aiba finisari speciale precum: stante conform design dorit, lacuire totala sau partiala, prezentare multipagina, etc.

Etichete in rola - termene de productie

Etichete in rola pot fi livrate in termen de 1 zi, in conditiile apelarii la serviciul gratuit de pastrare a etichetelor comandate pe stoc. Pentru etichetele flexo in rola aflate in stoc se pot face livrari urgente in termen de 1 zi.

Pentru etichetele tipar flexo termenul minim de productie este de 7 zile pentru prima comanda si 5 zile pentru comenzile urmatoare. Pentru etichetele tiparite offset se poate apela la serviciul express tipar offset 1 zi. 

Sustinem productia dvs prin Asigurarea unui Stoc Permanent de Etichete!

 

etichete autocolante in rola

Aspecte Tehnice Productie - Etichete in rola

Etichetele in rola sunt aplicate cu masini de etichetare automata, fiind destinate productiei de mare volum. Ca aspecte tehnice de productie a etichetelor in rola, se poate utiliza tiparul offset sau tiparul flexografic. Pentru tiparul offset particularitatea este imposibilitatea stantarii, etichete in rola tiparite offset fiind rectangulare.

Aspecte tehnice etichete

Pentru tiparul flexo avem o gama variata de suporturi tipografice si posibilitatea stantarii etichetelor conform designului dorit.  Etichetele flexo pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie cu adeziv neutralizat sau polipropilena (COEX). Indiferent de tehnologia de productie, etichetele in rola pot avea unul sau mai multe coduri de bare. Etichetele flexo implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo, costuri implicate doar la prima comanda.

Etichetele flexo in rola pot fi comandate cu stoc tampon, fara costuri de depozitare, dar conditionat de achitarea integrala a stocului. Avantajul net al constituirii de stoc este acela al rapiditatii la livrare, etichetele putand fi livrate in maxim 1-2 zile de la solicitare.                

Sustinem productia dvs prin asigurarea unui

stoc permanent de etichete!

Global Print

...it's all about timing

Read more
tipar etichete in rola

Etichete Rola Aplicatii

Etichete in rola aplicatii, tiparite prin tehnologie flexo, sunt etichete de calitate ridicata fiind destinate in principal inregistrarii produselor medii si premium. Etichete rola tiparite offset sunt destinate in principal produselor low cost precum conservelor de fructe sau legume.

Etichete cu diverse forme si dimensiuni se regasesc intr-o gama larga de culori simple sau fluorescente si au o multitudine de intrebuintari:

  1. etichete de pret
  2. etichete pentru span textil
  3. etichete pentru marcarea datei productiei si a expirarii
  4. etichete pentru coduri

Etichetele in rola autoadezive pot fi rezistente la solutii alcaline, rezistente la apa, rezistente la razele UV sau pot fi aplicate pe produse alimentare refrigerate.

Pentru produsele din gama premium, etichetele se recomanda sa fie tiparite pe materiale speciale precum polipropilena metalizata sau transparenta, sa fie tiparite cu cerneluri speciale Pantone sau sa aiba finisari speciale precum: stante conform design dorit, lacuire totala sau partiala, prezentare.         

  Sustinem productia dvs prin asigurarea unui stoc permanent de etichete rola!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site