NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Aspecte Tehnice Productie – Etichete in rola

Etichetele in rola sunt aplicate cu masini de etichetare automata, fiind destinate productiei de mare volum. Ca aspecte tehnice de productie a etichetelor in rola, se poate utiliza tiparul offset sau tiparul flexografic. Pentru tiparul offset particularitatea este imposibilitatea stantarii, etichete in rola tiparite offset fiind rectangulare.

Aspecte tehnice etichete

Pentru tiparul flexo avem o gama variata de suporturi tipografice si posibilitatea stantarii etichetelor conform designului dorit.  Etichetele flexo pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie cu adeziv neutralizat sau polipropilena (COEX). Indiferent de tehnologia de productie, etichetele in rola pot avea unul sau mai multe coduri de bare. Etichetele flexo implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo, costuri implicate doar la prima comanda.

Etichetele flexo in rola pot fi comandate cu stoc tampon, fara costuri de depozitare, dar conditionat de achitarea integrala a stocului. Avantajul net al constituirii de stoc este acela al rapiditatii la livrare, etichetele putand fi livrate in maxim 1-2 zile de la solicitare.                

Sustinem productia dvs prin asigurarea unui

stoc permanent de etichete!

Global Print

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site