NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Date Variabile Avantaje

Poate cel mai important avantaj al printarii automate a datelor variabile este eliminarea riscului de eroare umana. Aceste riscuri ar putea fi evitate in cazul printarii de catre operatorii proprii si pe echipamente performante de tipar. Utilitatea acestor materiale este datorata tocmai de durata de expunere a materialelor, detaliu care impune o calitate impecabila a imprimarii si a aspectului grafic.

De aceea, in completarea serviciilor de tiparire va punem la dispozitie suportul nostru si pentru constructia grafica a acestor materiale. Serviciul de billing-ul este solutia optima de emitere rapida a facturilor in numar mare, dar in timp scurt (12-24 ore). Astfel se obtine o incasare eficienta a contravalorii facturilor emise.

Acestea asigura un caracter confidential, posibilitatea scurgeri de informatii fiind eliminata. Operatiunile de gestionare a bazei de date si de print date variabile, precum si restul operatiunilor billing-ului sunt securizate. Pot fi transmise mesajele comerciale atasat facturilor sau chiar ca si continut al tipizatelor (promo, crosspromo, transpromo), actiunile strategice de marketing vor fi ferite de privirea competitorilor, acestia neputand reactiona rapid, billing-ul creand astfel un important avantaj competitional.

Billing-ul e un eficient instrument de fidelizare a clientilor, comunicarea avand caracter personal datorita printarii de date variabile, mesajul fiind adresat direct persoanei destinatare, promite cea mai mare rata de conversie a mesajului publicitar atasat si ofera posibilitatea inserarii de diverse materiale publicitare precum CD-uile.

 

Rapid, Securizat si Eficient!

Print Date Variabile - Billing Print

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site