NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

OFERTA POSTERE – 50%

Oferta Postere Interior - Format maxim

Oferta postere este valabila pentru orice dimensiuni - A4 / A3 / A2/ A1 / A0, inclusiv pentru formatul maxim 110 x 250 cm. Cerneala de interior folosita este fara miros si fara solveniti chimici daunatori! Perfect pentru postere de interior!

Fara miros si fara solventi chimici. Cerneala folosita pentru printarea posterelor este pe baza de apa, ceea ce face ca posterele sa fie recomandate pentru interior, inclusiv pentru spatii speciale. Posterele pot fi folosite in gradinite, restaurante, clinici medicale, saloane de infrumusetare, hoteluri si pensiuni, etc.

Oferta Postere - Hartii speciale

Oferta postere cu discount 50% este valabila si pentru hartii premium precum:

- Silver Paper: Hartie Premium 250g / m2 cu aspect metalic, recomandata pt. rezolutii foarte mari. Are puterea de a accentua caracterul metalic, fiind indicata in domenii precum bijuterii, industrial, automobile, etc.

- Art Paper / Canvas: Diverse grosimi si texturi ce permit printarea de picturi autentice, portrete artistice si lucrari de arta. Asigura o profunzime impresionanta imaginilor, iar in combinatie cu cerneluri pigment se poate obtine cel mai inalt nivel de calitate.

- Ultra White Paper: Grad foarte mare de alb ce confera un aspect natural. Este hartia potrivita pt. postere de mari dimensiuni vizualizate de aproape. Avand o luminozitate exceptionala, posterele lasa senzatia unor lucrari profesionale de inalta calitate.

- Hartie Offset 70x100 cm: Hartie dublu cretata mata sau lucioasa ce permite ca o gama foarte larga de imagini sa fie realizata la calitate de tipar classic. Tirajul minim pt. posterele offset este de 300 bucati. Permite cele mai reduse costuri pt. posterele tiparite.

- Hartie Perlata: Hartie satinata cu finisaj natural alb perla ce permite realizarea de efecte si tente de inalta finete. Aspectul final al posterelor printate va fi unul impresionant. Este recomandata atat pt. portrete, postere nunta dar si peisaje si postere foarte mari.

- High Glossy Paper: Este hartia cu luciul cel mai accentuat ce permite obtinerea de postere cu aspect glossy foarte intens. Este potrivita pentru postere promovare produse cosmetice, evenimente si produse premium sau lux.

Beneficiati de Servicii Client Support dedicate. Pentru tiraje mai mari se vor deplasa la sediul dvs. reprezentantii nostri de vanzari pentru prezentare mostre postere si consultanta calificata.

 

Profitati acum de cea mai buna oferta postere ! Peste 50 de hartii speciale in stoc !

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site